logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić odtwarzacz DVD TEVION 7000 za 200 zł? Opinie i funkcje

czaman 15 Mar 2006 12:56 2353 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 2416962
    gart62
    Poziom 31  
    Ocena: 44
    Witaj!
    Sprzęt ładnie wygląda i ma dość sporo funkcji przydatnych w codziennym użytkowaniu (jak wszystkie jemu podobne sprzęty klasy popularnej np. Manta). Jeśli jest możliwość negocjacji ceny to ponegocjuj ale nawet za tą cenę nie będzie żal odstawić tego sprzętu do lamusa jeśli się za jakiś czas zepsuje (zwykle przy tej klasie sprzętu naprawy bywają nieopłacalne).
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2417007
    czaman
    Poziom 19  
    Ocena: 9
    szukałem go u nas w polsce w sklepach ale nie udało mi się, może wy gdzieś go widzieliście? Zapakowanego mogę wyrwać za 160zł przy dużej ilości sztuk za 130
    Obecnie mam w domu wiwa model jakiś tam nie pamiętam i od około roku czy nawet niecały rok sprawuje się rewelacyjnie choć w porównaniu z obrazem mojego Panasonica to się kryje, ale za cenę 250zł w sklepie nie ma się czego za bardzo spodziewać.
  • REKLAMA
  • #4 2421197
    czaman
    Poziom 19  
    Widze że musi mi wystarczyć post kolegi.
  • REKLAMA
  • #5 2423897
    czaman
    Poziom 19  
    Odtwarzacz nie odczytuje polskich znaków typu ĄĘŚĆŃ itd, nie mogę uruchomić wyboru napisów w divx, włączają się tylko te które mają taką samą nazwę jak plik filmowy.

Dodano po 5 [godziny] 53 [minuty]:

Pewnie nie wiecie czy jest możliwe ściągnięcie softu aby go przeprogramować
  • #6 3504876
    dzogo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Nowy model ktory jest juz dostepny czyli dvd 8000 juz czyta polskie zmiękczenia. Mozna go na Allegro kupić za troszke ponad 200 zł/. Ja mam takiego i jest super
REKLAMA