logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

k700i - nie ma dzwięku i nie działa mikrofon mimo że ..

ixinski666 17 Mar 2006 12:58 1116 4
REKLAMA
  • #1 2424759
    ixinski666
    Poziom 12  
    witam.
    Wpadł mi w rece k700i. W telefonie nie słychać dźwięku i nie działa też mikrofon mimo izobi te części sa nowe i spradzone. Prosze o pomoc. Nie znam przeszłosci telefonu - nie wiel czy był zalany czy moze u padł czy źle był fleszowany. Jeśłi ktoś mial taki przypadek proszę na pisać jak siez nim uporał. Jełsi ktoświe jaka przyszyna, jaki ukłąd jest za to odpowiedzialny - proszę pisać. pozdrawiam.[/url]
  • REKLAMA
  • #2 2424824
    Tech mobil

GSM Product Supporter
    Ocena: 34
    hmm pierwsze go rozbierz i sprawdzi jak wyglada plyta jesli masz jakis sprzet i wierz jak to obsluzyc to zapraszam na gg to ci pomoge z naprawa ale ostrzegam jak wyjdzie cos ze nie masz pojecia i nawet nie bedziesz umial lutowac albo nie bedziesz mial czym to zapomnij o jakiej kolwiek pomocy
    Konto firmowe:
    P.P.U.H. Tech Mobil Tomasz Zawisza
    Siedliska Sławęcińskie 57, Skołyszyn, 38-242 | Strona WWW: www.techmobil.pl
  • REKLAMA
  • #3 2424885
    slawko_k
    Poziom 35  
    Ocena: 235
    a nie masz moze przypadkiem na wyslwietlaczu ikonki zestawu sluchawkowego??????????
  • REKLAMA
  • #4 2424912
    ixinski666
    Poziom 12  
    WITAM>
    NO JA RZECZYWIŚCIE nie mam sprzetu do tego bo zawsze robie takie rzeczy u kumpla który z hot ) airem potrafi zrobić wszystko> kwestią jest że jest jednynym takim magikiem w mieście wiec i roboty ma dużo> poprostu musze przyjsć do niego już przygotowany< z potrzebnymi ukłądami żEBY to była szybka akcja. Dlatego prosze napisać jaki ukłąd może być potrzeby - no chyab ze da rade to zrobić zwykłą lutownicą to sam bym dał rade. pozdrawiam
  • #5 2424951
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2086
    Miałem jeden taki przypadek, że nie było dźwięku, po flashu smartem dźwięki wróciły.
    Powinieneś chyba zacząć od flasha, przynajmniej jak tak robię, jeżeli wgram nowy sofcik to chociaż jestem pewien, że to nie soft i dopiero wtedy można szukać przyczyny w HW.
    pozdr
REKLAMA