owszem jeżeli odbiorniki robione były na wschod ............. ale czy kolega poczytał post dokładnie ? bo chyba nie proszę dokładnie przeczytać !!!! o co chodzi w poście !!
Dodano po 2 [minuty]: pozdrawiam kolegę zdzicha58
Dodano po 1 [godziny]: Ja własnie wyjeżdzam i wytłumaczę koledze jeżeli na płycie jest jakiś MSP np 3410 ...to z praktyki wiemy 1/ ze działa toto po szynie i wtedy wiemy że procesor albo obsługuje albo nie i szukamy trybu serwisowego. Jeżeli nie idzie lub nie możemy znależć trybu szukamy rozwiązania w rymi . Niektórzy wymieniają wsad . OK ! ALE !? przy naprawie oakzuje się że facet miał nicam a już go nie ma i że trzeba go przestroić dziwne nie ? to jest tzw "kicha "
Z postów kolegi wynika że kolega najpierw ! podłączał fonię równoległą która zawsze idzie z gorszą..lepszą jakością dzwięku . BEZ OBRAZY DLA KOLEGOW ! wynika że kolega żle lub na lenia podłączał płytkę ale znowu nasówa się pytanie dobrze skoro nie umie podłączyć płytki i nie zna podstaw to jak ustawi te parametry w serwisie ? wię jeżeli nie jest to brak wiadomości to lenistwo lub brak czasu .
To jest podejście jak" pies do jeża" -niech napisze koledzy nie mam czasu ,nie umiem ,śpiesze się , nie chce mi się itd ...to jest forum .
ta nieszczerość wród kolegów jest zastanawiająca ... robicie dziwne posty bo kolega się pomylił każdy ma do tego prawo. Ale wogóle tutaj szkoda że nie mam nic do powiedzenia powinno się zmienić regulamin tz "odbierać punkty w całości lub surowo karać za "= zakończenie tematu nad którym pracowali na forum wszyscy koledzy bez informacji o zdiagnozowaniu usterki co jest nagminne . Nawet nie ma pocałuj mnie w.......... niedomówienie,

chyba jestem nie ztego świata ?
Czy teraz kolega zdich zrozumiał sedno ? Pozdrawiam kolegow Agnieszka Gwiazda z warszawy.