To jest odtwarzacz mp3 z pamięcią 512Mb,mam win98,więc muszę instalować każde nowe urządzenie.
Zapierwszym razem był komunikat "wykryto nowe urządzenie",lecz akurat miałem zepsutego cd-roma,a mna płycuie był sterownik.
Ale miałem na dysku sterownik do innego pendrive'a więc go zainstalowałem
Wyłączyłem,załozyłem cd-rom,podłączyłem urządzenie,a tu nic.
Odinstalowałem tamten.
Sprawdziłem w panelu sterowania w dziale system i wykryj nowe urządzenia,oraz
do "dodaj/usuń programy".I nic...
Na płycie nie ma aplikacji tylko pliki:.sys,.cat i .inf,więc zajrzałem do plików inf,skopiowałem ręcznie pliki do wskazanych katalogów.Była tam wypisana lista kluczy rejestru ale nie wiem jak ją wykorzystać
Zrestartowałem komputer i wciąż nic..
Na innych komputerach i pod win xp chodzi,a tylko u mnie nie.Gniazdo usb i kabel działa dobrze bo w na ekranie odtwarzacza cały czas jest napis "ready" a jak podłączam drukarkę do tego kabla to wszystko jest w porządku.
Normalnie powinien sie pojawić exporatorze dodatkowy napęd "g",aby móc zarządzać folderami i plikami z odtwarzacza,ale niestety tak nie jest:(.
Proszę o pomoc,bo mam odtwarzacz już miesiąc.
Zapierwszym razem był komunikat "wykryto nowe urządzenie",lecz akurat miałem zepsutego cd-roma,a mna płycuie był sterownik.
Ale miałem na dysku sterownik do innego pendrive'a więc go zainstalowałem
Wyłączyłem,załozyłem cd-rom,podłączyłem urządzenie,a tu nic.
Odinstalowałem tamten.
Sprawdziłem w panelu sterowania w dziale system i wykryj nowe urządzenia,oraz
do "dodaj/usuń programy".I nic...
Na płycie nie ma aplikacji tylko pliki:.sys,.cat i .inf,więc zajrzałem do plików inf,skopiowałem ręcznie pliki do wskazanych katalogów.Była tam wypisana lista kluczy rejestru ale nie wiem jak ją wykorzystać
Zrestartowałem komputer i wciąż nic..
Na innych komputerach i pod win xp chodzi,a tylko u mnie nie.Gniazdo usb i kabel działa dobrze bo w na ekranie odtwarzacza cały czas jest napis "ready" a jak podłączam drukarkę do tego kabla to wszystko jest w porządku.
Normalnie powinien sie pojawić exporatorze dodatkowy napęd "g",aby móc zarządzać folderami i plikami z odtwarzacza,ale niestety tak nie jest:(.
Proszę o pomoc,bo mam odtwarzacz już miesiąc.