Wie ktos jak podłączyć wyswietlacz od A60 do kompa ,coby wyswietlał rózne info np tracki z winampa. Cos podobnego jak opisywany na forum wyswietlacz od nokii 3210. thx
WIesz goście raczej nie bawią sie w alcatele siemensy itp
najpopularniejsza jest nokia i wszystko raczej jest na nokie.
Ale jak byś chwile w googlach poszukał to zapewno coś byś znalazł.
Pozdrawiam !
A jak podlaczyc pralke automatyczna do komputerta, albo wyswietlacz od klakulatora???
Nie uwierzysz, ale nie ma tylu ludzi na swiecie, zeby zajac sie podlaczeniem do komputera kazdego dostepnego w urzadzeniach RTV wyswietlacza. Nie mowiac o napisaniu oprogramowania do tego.
Tak!
Raz człowiek napisał dobry program, wybrał model była to nokia. Jest tyle modeli komórek na świecie, że nikt do każdego z osobna by sie nie trudził !
kup wyśw od 3210 a schematy masz na elektrodzie w obszerności opisane !
pzdr
A ja mam fajny kalkulator... tez chcialbym go podlaczyc do komputera :p Moze sam sprobujesz podlaczyc ten wyswiatlacz? Na forum o telefonach napewno dostaniesz schemat wyswietlacza, albo conajmniej info o tym gdzie jakie sygnaly puscic, zeby sie zaswiiecilo. Poteeem napiszesz se soft i gotowe ;]
barti223 - im wczesniej sie zaczniesz uczyc, tym wczesniej go napiszesz.
Chyba nie sadzisz, ze ktos siadzie i zacznie montowac interfejs do wyswietlacza i pisac program, bo jakis user sobie tak zazyczyl LOL.
Wiesz ja nawet nie wiem jak sie pisze program........
Po prostu nie siedze w tym ale chciałbym. Nie wiem za co sie zabrać , od czego zaczynać , jakim programem sie posługiwać??
✨ Dyskusja dotyczy podłączenia wyświetlacza z telefonu A60 do komputera w celu wyświetlania informacji, np. utworów z Winampa, podobnie jak w przypadku wyświetlacza Nokii 3210. Uczestnicy wskazują, że najpopularniejsze i najlepiej udokumentowane są wyświetlacze Nokii, dla których dostępne są schematy i oprogramowanie. Podłączenie i napisanie oprogramowania do wyświetlacza z innych modeli, takich jak Alcatel czy Siemens, jest znacznie trudniejsze i rzadziej podejmowane ze względu na różnorodność modeli i brak gotowych rozwiązań. Wskazano, że samodzielne opracowanie interfejsu i softu wymaga zaawansowanej wiedzy programistycznej i elektroniki, co dla początkujących może być wyzwaniem. Zalecane jest poszukiwanie schematów i informacji na forach tematycznych, zwłaszcza dotyczących Nokii, gdzie jest największa baza wiedzy i wsparcia. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.