Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nokia 6610i + Nagrywanie Video?

yiabol 29 Mar 2006 20:09 1166 7
    yiabol
    Level 20  
    Witam.
    Czy istnieje możliwosc modyfikacji softu tak aby możliwe się stało nagrywanie Video poprzez kamere?
    Zauważyłem że Nokia 6220 jest bardzo podobnym telefonem i nawet z wyglądu przypomina N6610i.
    Czy ktoś z was probował wrzucic soft od 6220 do 6610i?
    Prosze o wypowiedzi na ten temat.
    :D
    marokie
    Level 14  
    Soft z 6220 nie pasuje do 6610i. Spróbuj dograć a możesz uwalic tela na amen :)

nie slyszalem zeby ktoś zrobił w 66i kamere. Wiec widocznie nie mozna tego zrobic...
    aro_s-c
    Level 13  
    na 100% sie nie da. a poza tym 6220 ma juz chyba symbiana??!

a co do softu z innego modelu. nigdy sie tak nie robi. nawet jak masz telefon "i" (np. 6610i) to nie powinno sie wgrywać softu z 6610 (bez "i") chociaż to jest prawie identyczny telefon.......
    viper105
    Level 13  
    prawie robi wielką roznice ;)
    widac ze yiabol nie ma pojecia o czym mowi.. Telefony roznią sie czyms wiecej niz tylko wyglądem.. pozdrawiam
    QguAr
    Level 22  
    Jeżeli by wymienić upp na takie jak jest w 6220 to może i by to zadziałało ale chyba nie jest to takie proste , gdzieś na gsmhosting temat był już poruszany. W 6220 siedzi upp 4375017 a w 6610i - 4370931. Ludzie robili tam jakieś testy ale chyba nic z tego nie wyszło.
    yiabol
    Level 20  
    xury wrote:
    @yiabol bądź pierwszy i wgraj to firmware od 6220 a potem zdaj relacje z eksperymentu. Nikomu to nie jest potrzebne tylko Tobie dlaczego więc ktoś miałby uwalać telefon za Ciebie ?

A czy ja mówie: Tak xury wgraj sobie softa od 6220 i powiedz mi czy to działa? NIE! Pytam tylko o opinie na ten temat ale to chyba za bardzo cie dotknęło... widac ze komorki to cale twoje zycie... ehhh... :?

ps. nastepnym razem przeczytaj pytanie dwa razy...

Pozostałym osobom dziękuje za odpowiedzi.
    hefid
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Post był raportowany.
    Zamykam, z powodu "odgrzewania" tematu.
    30 Mar 2006 i 26 Sty 2007