logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

EPSON Stylus Photo 895 - migające diody i pisk po podłączeniu zasilania

zdrzala 01 Kwi 2006 15:55 1981 4
REKLAMA
  • #1 2482338
    zdrzala
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Cześć. Mam taki problem: Kupiłem uszkodzoną drukarke EPSON STYLUS PHOTO 895. I tak po podłączeniu do zasialania mrugają diody czerwona i zialona i przy tym drukarka wydaje ciczy pisk.

Czy po podłączeniu zasialania głowica na pustych albo niezresetowanych pojemnikach na tysze będzie się poruszać ??

Moderowany przez Jaś Kula:

Nie pisz tytułów z włączonym caps lockiem - regulamin https://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php punkt 10.9

• REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2484229
    -=[OLO]=-
    Poziom 24  
    Ocena: 129
    zdrzala napisał:
    Cześć. Mam taki problem: Kupiłem uszkodzoną drukarke EPSON STYLUS PHOTO 895. I tak po podłączeniu do zasialania mrugają diody czerwona i zialona i przy tym drukarka wydaje ciczy pisk.

Czy po podłączeniu zasialania głowica na pustych albo niezresetowanych pojemnikach na tysze będzie się poruszać ??

Tak głowica będzie się poruszać.

Jak mrugają diody jednocześnie czy na zmianę ?

Zainstaluj sterowniki i epson status monitor to komputer sam ci wyświetli co z drukarką jest nie tak.
  • REKLAMA
  • #4 2485298
    zdrzala
    Poziom 12  
    Tak mam ten program. W epson status monitor pokazuje puste pojemnik czy coś jeszcze można z niego się dowiedziać ?!

LEDy mrugaja jak chcą na zmiane i jednocześnie.

Czyli nawet przy pustych albo wyciągniętych pojemnikach drukarka powinna poruszać głowica po podłączeniu zasialania ?!
  • #5 2488728
    zdrzala
    Poziom 12  
    Czy ktoś kto jest pewny mógł by mi odpowiedzieć na ostatnie pytanie ??
REKLAMA