logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego

ktos_zabral_mi_nicka 03 Kwi 2006 17:30 1245 3
REKLAMA
  • #1 2489105
    ktos_zabral_mi_nicka
    Poziom 2  
    moze mi ktos podac wlasnie jakies strony tyczace sie tego tematu. Glupia sprawa musze sie z tego dobrze przygotowac na zajecia, a tak z www.google.pl to za duzo nie ma. Prefereuje raczej strony polskie, jednak jak by ktos mial dobre ang to tez prosze. Chodzi o przejrzyste wytlumaczenie, takie ogolne ale z zachaczeniem o laser polprzewodnikowy. Dzieki z gory za kazda pomoc !
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2490174
    Mietek Woźniak
    Poziom 19  
    Ocena: 50
    Witam tu są foty rozdziału z książki "elektronika" wyd. wkł, jest tu trochę o danych technicznych, rodzaju i specyfice danych zapisanych na płycie, korekcji błędów, śledzeniu ścieżki i czytniku laserowym.
    Załączniki:
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030019.JPG (223.68 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030018.JPG (291.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030017.JPG (244.75 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030016.JPG (197.28 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030015.JPG (244.18 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030014.JPG (230.95 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • [help] Jak działa odtwarzacz CD? Wyjaśnienie z uwzględnieniem lasera półprzewodnikowego P4030013.JPG (202.47 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 2491920
    ktos_zabral_mi_nicka
    Poziom 2  
    dzieki wielkie wszystkim za pomoc ! bardzo sie przyda !! BIG UP!
REKLAMA