logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dalco CD291 - Jak podłączyć tubę aktywną ze wzmacniaczem?

patlysy 03 Kwi 2006 18:19 1683 0
REKLAMA
  • #1 2489263
    patlysy
    Poziom 2  
    Witam. Postanowiłem pobawićsię troche w dość amatorskie car audio. Kupiłem radio Dalco CD 291 oraz tube aktywną z wbudowanym wzmacniaczem. Dzisiaj się dowiedziałem że firma Dalco umożliwia podłączenie wzmacniacza ale tylko swojej firmy (chyba że radio posiada wyjścia chinch albo tuba wyjscie wysokoprądowe) w moim tego nie ma. Mam tylko na stale wbudowane 3 bloki kostek ISO i jedno wyjście przypomijnajace troche wyjscie na koncentryk. I niewiem co to za wyjście. W instrukcji pisze coś o specjalnym wyjściu tego radia na subwoofer i wzmacniacz. I niewiem czy to nie jest to. Ale gdzies tez slyszalem ze wyjscie to dotyczy anteny.

Czy mógłby mi ktoś powiedzięc w takim razie czy jest możliwość podłączenia wzmacniacz pod to radio ?? A dokładniej mówiąć tuby ze wzmacniaczem. Wydalem sie na glosniki i niewiem czy na dobre mi to wyjdzie :(

POZDRO

P.S Jestem nowym urzytkownikiem więc w razie jakiś błędów czy niejasności nie miejcie pretensji
  • REKLAMA
REKLAMA