logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

KUPIE TAŚME SONY ŁĄCZĄCĄ 4 Segmentową MIDI WIEZE

kamilis 03 Kwi 2006 18:34 1847 6
REKLAMA
  • #1 2489318
    kamilis
    Poziom 11  
    Poszukuje TAŚMY SONY ŁĄCZĄCĄ 4 Segmentową MIDI WIEZE. Chetnie kupie. Prosze o kontakt.
  • REKLAMA
  • #2 2491030
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 2495134
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 2497261
    Stanisław Mikulec
    Poziom 14  
    Ocena: 18
    Nie mogę znaleźć w necie tego modelu, bo chciałem porównać z taśmami od Sony MHC 4800, gdyż takie taśmy posiadam.
  • REKLAMA
  • #5 2506730
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 2516200
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 3795412
    jawero
    Poziom 2  
    Witam.
    Czy ten wzmacniacz nie jest przypadkiem do sprzedania-chętnie go odkupię.
    Pozdrawiam.
    jawero

Dodano po 12 [minuty]:

Witam.
    Jeśli do tej pory nie znalazłeś,taśmy to mogę ci ją opisać:deck-czerwona kostka,CD-czarna,wzmacniacz biała,tuner-niebieska.
    Jeśli nie znajdę wzmacniacza dla siebie-to za jakiś czas,będę sprzedawał elementy.
    Pozdrawiam.
    jawero

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest oryginalny kabel taśmowy łączący czterosegmentową wieżę Sony, składającą się z odtwarzacza CD (CDP-EX10), tunera (ST-EX10), magnetofonu kasetowego (TC-EX7) oraz wzmacniacza, prawdopodobnie model MHC-EX7. Taśma ma 7-pinowe złącza i kolorowe kostki odpowiadające poszczególnym segmentom: deck (czerwona), CD (czarna), wzmacniacz (biała), tuner (niebieska). Poszukujący nie znalazł dokładnych informacji o taśmie w internecie, porównując ją do taśm z modelu Sony MHC 4800. Jeden z uczestników dyskusji oferuje pomoc w opisie taśmy i możliwość sprzedaży elementów, jeśli wzmacniacz nie zostanie sprzedany. Wskazano, że istnieje wiele różnych taśm łączących wieże Sony, dlatego ważne jest podanie dokładnego modelu urządzenia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA