logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola V3 - rozłączanie połączeń po minucie, aktualizacja nie pomogła

Hurano 03 Kwi 2006 20:32 1910 2
REKLAMA
  • #1 2489810
    Hurano
    Poziom 1  
    Ostatnio w Erze zaproponowali mi wymiane aparatu dali mi promocyjną cenę 59zł za ten właśnie apart. Ponieważ dużo nie wymagam od telefonu a cenie sobie stylistykę zdecydowałem się że skorzystam z oferty. Nietsety to jakiś koszmar ile już nerwów mi ten badziew przysporzył. Problem polega na tym
    że podczas rozmowy czy to po 1min lub wcześniej aparat rozłącza połączenie. Nie wiem co jest przyczyną takiego stanu rzeczy. Oddałęm fona do serwisu Ery. Ci po 2 tygodniach oddali i stwierdzili że zaktualizowali oprogramowanie i teraz działą ok...że tak powiem gówn....prawda dalej to samo...Czy ktoś wie oco może chodzić??:cry:
  • REKLAMA
  • #2 2490353
    john1234
    Poziom 21  
    Ocena: 90
    sprubuj zrobic reset telefonu.W menu >ustawienia >ustawienia poczatkowe>resetuj wszystko.Kod dostepu 000000.Jezeli to nie pomoze zanies do servisu.
  • #3 2605275
    olo
    Poziom 18  
    Ocena: 13
    Witam mam podobny problem z tym że telefon rozłącza rozmowe w rżnych momentach, odrazu po wybraniu numeru, po paru chwilah jak i po kilku minutach rozmowy, dzieje sie tak zarwno jak ja wybieram numer jak i ktos do mnie dzwoni. Telefon ma simlocka na ere.
    Kolego Hurano czy tobie pomgł reset telefonu???
REKLAMA