logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mitsubishi RX336Y ( M579 ) problem z pamiecia 93LC46 smd

michałbak1 24 Maj 2003 07:38 1705 3
REKLAMA
  • #1 224948
    michałbak1
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Dostałem od kolegi to radio do naprawy i jest w nim uwalona pamięć 93LC46 to to nieproblem bo kupię nowa ale mam problem z jej zawartością ponieważ niemoge zczytać z niej binu i posiłbym o gotowy bin do niego. Mam też pytanie co do tego problemu czy ta pamięć mogła być skasowana poprzez kilkakrotne wprowadzenie niewłaściwego kodu Pozdrawiam Michał
  • REKLAMA
  • #2 225305
    michałbak1
    Poziom 15  
    Mam jeszcze jedno pytanie jeżeki kupię pamięć 93c46 to bedzie ona pasować pod 93LC46 i jaka jest róznica pomiedzy tymi dwoma układami
    Czy oznaczenie LC to tylko oznaczenie pamięci smd czy jest jakaś inna różnica
    Pozdrawiam Michał
  • REKLAMA
  • #3 227083
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1328
    Czym czytasz? Bo może pamięć jest dobra tylko programator kijowy. Albo pamięć jest z obróconymi wyprowadzeniami jak radio na niej żyje.
  • #4 227874
    michałbak1
    Poziom 15  
    Witam pamięć programuje programatorem o nazwie MACORB (kupiony na Alegro) jak narazie niemiałem problemu z programowaniem tego typu układów zaznacze że nigdy jeszcze nie programowałem takiej pamięci o symbolu 93LC46 robiłem natomiast 93C46 i niemiałem z nimi jak najmniejszych problemów. Może jest jednak jakaś róznica pomiędzy tymi układami albo pamięć jest uwalona.
    Kupiłem już nową ale niemam do niej bina i nigdzie niemoge znleść i co chyba jedyne to została mi Elektroda i łaska jej uzytkowników.

Pozdrawiam Michał
REKLAMA