logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

hp deskjet 3810 - migają diody gotowości i zacięcia

adam_b 06 Kwi 2006 09:04 1347 3
REKLAMA
  • #1 2498410
    adam_b
    Poziom 14  
    Witam mam pytanko związane z tą drukarką. po włączeniu drukarki słychać jak przejeżdża karetka zabierany jest papier i przechodzi jak w czasie drukowania, wychodzi z drukarki i to wszysko. Po tej całej operacji migają diody gotowości i zacięcia lub braku papieru. Jeżeli podniosę pokrywę to karetka nie przesuwa się wcale, stoi zaparkowana. Jeżeli ktoś na forum miał podobny problem to proszę o sugetie.
    Dziękuję i pozdrawiam
    Adam

Moderowany przez kosmita:

Zmienilem temat
    Wpis dokonany w dniu: 2006-04-06 o godzinie: 09:31

• REKLAMA
  • #2 2498442
    Przemek26
    Poziom 15  
    Ocena: 4
    Witam

Małe koło w stacji dokującej do wymiany .. koszt na Allegro ok. 20 PLN

Było o tym wiele razy poszukaj w archiwum elektrody ...
  • REKLAMA
  • #3 2499133
    adam_b
    Poziom 14  
    Witam
    Przepraszam za ten lakoniczny temat i dziękuję za poprawe. Dziękiję koledze Przemekowi26 za sugestię. Mam jeszcze jedną informacje związana z tym niedomaganiem, po wyjęciu kardridży z karetki drukarka nie sygnalizuje braku pojemników. Mam teraz sporo czasu(zwolnienie lekarskie) więc będe pracował nad ta drukarką.
    Adam
  • #4 2534443
    adam_b
    Poziom 14  
    Witam
    Troche to trwało zanim się zabrałem na serio za naprawianie drukarki ale dzięki sugestią kolegi szybko zlokalizowałem defekt, zębatke i sączek kupiłem na allegro i drukareczka śmiga jak nowa. Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za pomoc.
    Pozdrawiam
    Adam
REKLAMA