logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

3210 - przeróbka. Czy da się zrobić, aby w głośniku było głośniej?

witux 09 Kwi 2006 16:56 1002 3
REKLAMA
  • #1 2509654
    witux
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 252
    Mam Nokie 3210 i potrzebuję przerobić ją w taki sposób aby w głośniczku było lepiej słychać (głośniej). Zmieniałem głośniki ale bez skutku.
    Telefon potrzebuje dla osoby w podeszłym wieku lekko przygłuchawej.
    Czy można ta nokie tak przerobic ?
  • REKLAMA
  • #2 2510219
    insom87
    Poziom 17  
    Ocena: 1
    Da się to zrobić. Sa odpowiednie kody, zdaje się że do NetMonitora, które zwiększają głośność w Nokii, ale co za tym idzie, zuzycie baterii jest większe.
  • REKLAMA
  • #3 2510268
    66raf99
    Poziom 12  
    Witam. Proponuję kod serwisowy,który polepsza dzwięk w słuchawce i jednocześnie poprawia żywotność baterii,(opcjonalna oszczędność baterii).
    Podczas gdy telefon jest włączony(zalogowany) wciśni *3370# i nic więcej.Telefon wykona"RESET" systemu i uruchomi się ponownie.
    Pozdrawiam.
  • #4 2510407
    witux
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 252
    66raf99 napisał:
    Witam. Proponuję kod serwisowy,który polepsza dzwięk w słuchawce i jednocześnie poprawia żywotność baterii,(opcjonalna oszczędność baterii).
    Podczas gdy telefon jest włączony(zalogowany) wciśni *3370# i nic więcej.Telefon wykona"RESET" systemu i uruchomi się ponownie.
    Pozdrawiam.

Tryb EFR mnie nie interesuje bo polepsza tylko o 5% co w sumie nic się nie odczuwa.

Dodano po 48 [minuty]:

A może zastosować głośniczek od innego telefonu o mniejszej rezystancji ?
REKLAMA