logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć soft do Nokia 3120 v6.01 kompatybilny z UFS-3?

12 Kwi 2006 18:35 1229 6
REKLAMA
  • #1 2520689
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 2520881
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 2520941
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 2522074
    grzegorzgsm
    Poziom 11  
    Zarejestrowałem się ale nie mogę nic pobrać
  • #6 2522272
    Stokłosy
    Spec od GSM
    Ocena: 72
    Moze zarejestruj sie tez na forum jest tam na sklepie odnosnik, poczekaj na link rejestracyjny - przyjdzie na podana przez Ciebie poczte - e-mail w rejestracji , kliknij go i powinienes byc w bazie danych. Ja pobieram bez problemow. Po rejestracji na sklepie - badz forum wpisz swoj adres poczty ktory bedzie w bazie i pobieraj.

Link np do rejestracji:
    http://www.gsm-sklep.pl/create_account.php
  • REKLAMA
  • #7 2524273
    grzegorzgsm
    Poziom 11  
    Działa mogę ściągać, to super sprawa tylko jeszcze jak bys napisal jakie jest haslo w archiwach

Dodano po 2 [minuty]:

dobra nie ważne ale jestem tepy, przeciez jest napisane

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano oprogramowania (softu) do telefonu Nokia 3120 w wersji 6.01 lub 6.11 kompatybilnego z interfejsem UFS-3. Wskazano możliwość pobrania plików po rejestracji na stronie sagmaster.com, gdzie dostępny jest m.in. plik RH-19dp_v_10.00__mcu06.31.rar. Użytkownicy zgłaszali problemy z pobieraniem przed pełną rejestracją i aktywacją konta poprzez link w e-mailu. Rekomendowano również rejestrację na forum gsm-sklep.pl, które posiada sklep z oprogramowaniem i umożliwia pobieranie po potwierdzeniu adresu e-mail. Wskazano, że archiwa mają hasło, które jest podane w opisie pliku.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA