logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Różnice w ustawieniach centrali Satel CA6 wersja 5.05 a 3.03 - skąd pobrać listę?

vodivad 16 Kwi 2006 11:49 1437 3
REKLAMA
  • #1 2533735
    vodivad
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Moje pytanie brzmi : Czy lista ustawień dla centrali satela CA6 w wersji 5.05 różni sie od wersji 3.03. Pytam dlatego, że mam takową listę w wersji właśnie 5.05 a musze przeprogramować centralę w wersji 3.03. Jeżeli czymś sie różni to skąd mógłbym ściągnąć listę dla wersji 3.03.
  • REKLAMA
  • #2 2533898
    kasprzyk
    Specjalista elektryk
    Ocena: 670
    Witam

Każda nowa wersja oprogramowania różni się w pewnym stoponiu od poprzedniej, zależy o jakie konkretne ustawienia koledze się rozchodzi, proponuje zadzwonić do Satela - sympatyczna i bezproblemowa obsługa.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2534090
    CENTURION_ALARMY
    Poziom 22  
    Ocena: 63
    Co najwyzej niebedziesz miał f-cji serwisowej. Mam takie stare wersje, napisz co potrzeba to wyślę- jak da rady.
  • #4 2534151
    vodivad
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Domyślam sie że wersje oprogramowania się różnią. Mnie konkretnie chodzi o to czy w różnych wersjach dane funkcje mają ten sam nr. i czy w tych bardziej rozbudowanych jest tyle samo zestawów i tak samo wprowadza sie dane.
    Wyjaśnienie mojej zawiłej odpowiedzi :) :
    np. FS5 to opcje systemu, ma 3 zestawy, dane bitowe , w pierwszym zestawie 5,6,7,8, nie wykorzystane itd.
    I czy ten cały układ funkcji różni sie w poprzednich wersjach.

Najlepiej byłoby jakbym otrzymał linka do tejże listy bądź samą listę ustawień w wersji 3.03. Na stronie Satela niestety jest tylko 5.05
    A tak na marginesie to musiałem mieć pecha bo dzwoniąc do Satela to trafiłem na jakiegoś niezorientowanego pana.
REKLAMA