logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

brak zasięgu w 3310 ale tego jeszcze niewidziałem

---Andrzej--- 17 Kwi 2006 12:43 950 5
  • #1 2536664
    ---Andrzej---
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Znalazłem jakąś starą płytę do 3310 włączyłem ją a tam zasięgu niema noto kupiłem końcówkę ale taką całą czarną i nie wiem jak ją wlutować wlutowałem kropką do dołu włączam i na początku pokazuje 2 kreski i po chwili ginie, noto wygrzałem (CHAPS; Battery charger ) kr bo na forum wyczytałem ze to może pomóc ale dalej nic to ja już nie wiem proszę pomóżcie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • #3 2536735
    ---Andrzej---
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    kurcze niestety to mi niepomogło moze ktoś ma jeszcze jekieś pomysły????
  • #4 2537055
    revolt
    Poziom 34  
    Ocena: 186
    jak ty chapsa grzejesz bo zasięgu nie ma i nie wiesz jak wlutować to lepiej najpierw poczytaj. może ty czegoś takiego nie widziałeś ale na elce jest juz masa takich postów i warto je przejrzec a nie nowy zakładać od razu
  • #5 2537260
    djmolo
    Poziom 21  
    Ocena: 7
    Pierwsze słysze aby Chaps mial coś wspolnego z zasięgiem. No ale człowiek uczy sie całe zycie.

Zobacz czy na recznym wyszukiwaniu masz jakiekolwiek sieci . jeśli masz wszystkie to zobacz czy masz zasilanie na PA. jeśli masz zasilanie na PA to obstawiam że albo źle posadziłeś końcówke albo jest wadliwa albo poprostu ja przegrzałeś.

Jak to już Ci nie pomoże proponuje użyć funkcji SZUKAJ a tam napewno znajdziesz odpowiedz.

Pozdrawiam
  • #6 2537289
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    Jeśli kupiłeś RF3103 jakąś badziewną za kilka PLN to prawie napewno możesz ją sobie wsadzić...
REKLAMA