Co sądzicie o takiej kamerze, niestety nie mogę znaleźć o niej wieceij informacji w internecie, jakby ktoś był taki sprytny to mógłby walnąć szczegółowe informacje ja zdobyłem jak narazie tylko takie:
rozdzielczość: 800.000 Pixeli
zoom cyfrowy: x 500
zoom optyczny: x 22
stereo MiniDv System
ekran kolorowy 2,5" TFT
sterowana pilotem
Posiada funkcje foto z kartą pamięci 8MB
Ma wbudowaną lampę
Kamera ta jest najprawdopodobniej produkowana przez firmę Samsung dla sieci supermarketów ALDI w Niemczech, ja planuje zakupić taki sprzęt na allegro, jednak chciałbym aby któryś może z użytkowników takiego sprzetu podzielił się ze mną, lub żeby kto kolwiek podesłał mi dotakowe inofrmacje na temat tej kamery...
CO sądzicie o tej firmie MEDION ?
Pozdrawiam i czekam na jakieś naprowadzenie, co do kamery dodam tylko że jej cena to jakies 1650 zł
tak wiec jest to niska cena za nową cyfrową kamere, no chyba że macie namiar na coś podobnego w podobnej cenie... ?
rozdzielczość: 800.000 Pixeli
zoom cyfrowy: x 500
zoom optyczny: x 22
stereo MiniDv System
ekran kolorowy 2,5" TFT
sterowana pilotem
Posiada funkcje foto z kartą pamięci 8MB
Ma wbudowaną lampę
Kamera ta jest najprawdopodobniej produkowana przez firmę Samsung dla sieci supermarketów ALDI w Niemczech, ja planuje zakupić taki sprzęt na allegro, jednak chciałbym aby któryś może z użytkowników takiego sprzetu podzielił się ze mną, lub żeby kto kolwiek podesłał mi dotakowe inofrmacje na temat tej kamery...
CO sądzicie o tej firmie MEDION ?
Pozdrawiam i czekam na jakieś naprowadzenie, co do kamery dodam tylko że jej cena to jakies 1650 zł