logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.
REKLAMA
  • #1 2539475
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 2574322
    d3m0l
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    Ten model bez problemów wyświetla Divx'y ma wbudowany sprzetowy dekoder Divx zgodny z 6.x podobnie jak Korr czy Cyberhome, Dostepny jest Upgrade softu który w wersji ISO ściągasz i wypalasz płytkę. Wersja softu SliverCrestKH6507_1250_v1_Mtz.iso zawiera język polski, powinienem jednak napisać , że powinna zawierać :-> Przed chwilką zrobiłem upgrade i jest tylko zmieniona grafika, W menu nie tylko nie ma języka polskiego ale nadal nie ma jak zapowiadali możliwości wczytywania napisów do Divx'ów.
    Sprawdzę jeszcze 3 inne softy nie MTZ np. v5r6 oraz kh6507_v2.0beta może któryś zrobi z niego coś lepszego.
    Co do samych softów to poszukaj nieco na google, ja szukałem i bez trudu znalazłem ;)
    http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&catid=89&Itemid=4

a twój jeszcze nie jest do końca uwalony, jeśli włożysz sprawną płytkę bootowalną z Upgrade to powinien wykonać ponownie.
    I podobnie jak w Cyberhome czy Korze wysunie kieszeń i będzie wymagać restartu.
    Jest jeszcze upload z oryginalnym Software do około 200 modeli ale musiałbym teraz szukać adresu.
REKLAMA