Posiadam stacjonarna nagrywarke cyberhome model dvr 1600 i mam malutki problem. Jesli ogladam filmy z orginalnych dvd to wszystko chula idealnie ale kiedy wkladam tz pirata to dvd wydaje leciutki pisk, do tego kiedy chce oglądnąc divxa to napisy sa wyswietlane po lewej stronie srodkowa polowa. Szukalem w google jakiegos oprogramowania do tego modelu ale po wpisaniu CYBERHOME DVR1600 wyskakuja mi tylko aukcje allegro lub ebay a zadnych szczególowych informacji.
Prosze o pomoc gdyz mysle, ze te niedociągniecia sa spowodowane oprogramowaniem a napewno jest jakies nowsze bo w polskich sklepach tez są te dvd do dostania a ja mam je z Angli
Dodano po 44 [minuty]:
Zapomnialem dodac, ze na stronie cyberhoma jest bios do wersji dvr 1600mu-zu a ja mam wersje ME i nie pokrywa sie to co tam jest pokazane. Na naklejsce pod dvd! u nich jest podane, ze bios jest pod 1600mu bios-xxx a u mnie pisze 1600me bios xxx/xxx
Co ja mam teraz zrobic? wgram ten z mu to uwale dvd! Czy moze ma ktos pod ten me ?
Prosze o pomoc gdyz mysle, ze te niedociągniecia sa spowodowane oprogramowaniem a napewno jest jakies nowsze bo w polskich sklepach tez są te dvd do dostania a ja mam je z Angli
Dodano po 44 [minuty]:
Zapomnialem dodac, ze na stronie cyberhoma jest bios do wersji dvr 1600mu-zu a ja mam wersje ME i nie pokrywa sie to co tam jest pokazane. Na naklejsce pod dvd! u nich jest podane, ze bios jest pod 1600mu bios-xxx a u mnie pisze 1600me bios xxx/xxx
Co ja mam teraz zrobic? wgram ten z mu to uwale dvd! Czy moze ma ktos pod ten me ?