logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka Cyberhome DVR 1600 - problem z odtwarzaniem DVD i napisami DivX

arti83 08 Maj 2006 22:30 2099 5
REKLAMA
  • #1 2606505
    arti83
    Poziom 18  
    Ocena: 8
    Posiadam stacjonarna nagrywarke cyberhome model dvr 1600 i mam malutki problem. Jesli ogladam filmy z orginalnych dvd to wszystko chula idealnie ale kiedy wkladam tz pirata to dvd wydaje leciutki pisk, do tego kiedy chce oglądnąc divxa to napisy sa wyswietlane po lewej stronie srodkowa polowa. Szukalem w google jakiegos oprogramowania do tego modelu ale po wpisaniu CYBERHOME DVR1600 wyskakuja mi tylko aukcje allegro lub ebay a zadnych szczególowych informacji.
    Prosze o pomoc gdyz mysle, ze te niedociągniecia sa spowodowane oprogramowaniem a napewno jest jakies nowsze bo w polskich sklepach tez są te dvd do dostania a ja mam je z Angli :)

Dodano po 44 [minuty]:

Zapomnialem dodac, ze na stronie cyberhoma jest bios do wersji dvr 1600mu-zu a ja mam wersje ME i nie pokrywa sie to co tam jest pokazane. Na naklejsce pod dvd! u nich jest podane, ze bios jest pod 1600mu bios-xxx a u mnie pisze 1600me bios xxx/xxx
    Co ja mam teraz zrobic? wgram ten z mu to uwale dvd! Czy moze ma ktos pod ten me ?
  • REKLAMA
  • #2 2613868
    arti83
    Poziom 18  
    Ocena: 8
    Biosy juz mam, nagrywarka w oznaczeniu me przy orginalnym sofcie czyta divxy(soft 347) a na sofcie 388 juz nie :( te leciutkie piszczenie nie ustalo wiec niejest to wina softu. Co moge sam od siebie dodac to są 2 wersje tego dvd, jedna mu druga me i prawdopodobnie mozna uwalic nagrywarke wgrywając niby ten soft ale nie do tej wersji:)
    Nie zamykam jeszcze postu bo chce sie czegos jeszcze o niej dowiedziec. Mam mozliwosc ogladania filmów w formacie DIVX ale napisy są bez polskich znaków i tak jak pisalem lewa góra, nie tak ladnie jak w kompie na dole ekranu he he he. Mam jeszcze troche glupie pytanie, czy to dvd jest taka nowoscia w Polsce ze nikt a elektrodzie nie moze odpisac na tego posta czy ludzie na elektrodzie nie mieli nigdy do czynienia z takim sprzetem?
  • REKLAMA
  • #3 19288971
    abik
    Poziom 15  
    Ocena: 31
    Witam. Mógłby Pan umieścić ten nowszy firmware do tej nagrywarki na elektrodzie ? Bo mam taką samą nagrywarkę i jest mi pilnie potrzebny. Z góry wielkie dzięki !
  • REKLAMA
  • #4 19289195
    leszelka
    Poziom 16  
    Ocena: 72
    Gdzieś kiedyś miałem te aktualizacje. Musiałbym mocno poszukać w starociach, to może bym znalazł. Nadal je potrzebujesz?
  • REKLAMA
  • #5 19289466
    abik
    Poziom 15  
    Ocena: 31
    Tak, nadal potrzebuje. Jakby była możliwość to będę wdzięczny za pomoc.
  • #6 19289499
    leszelka
    Poziom 16  
    Ocena: 72
    Niestety, nigdzie tego nie znalazłem. Stary laptop ostatniej szansy, na którym by to mogło być nie dał się odpalić...
REKLAMA