logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Które Tornado? Proszę o opinie. Sprawdzeni dostawcy.

AMRIF 21 Kwi 2006 00:48 1278 10
REKLAMA
  • #1 2549810
    AMRIF
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Ponieważ zdecydowałem się na zakup Tornada proszę o opinię na temat:
    http://allegro.pl/item99342819_ufs_3_flasher_66_kabli_oryginal_super_cena.html
    http://allegro.pl/item98573906_ufs_3_tornado_box_hwk_instrukcja_fv_gwarancja.html
    http://allegro.pl/item99323672__ufs_3_tornado_n_box_ks1_ks2_emucom_fv_.html
    Może macie innych sprawdzonych dostawców? Na propozycje jestem otwarty :)
    Dzęki za uwagę i pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #2 2549826
    marokie
    Poziom 14  
    wejdz na www.gsmok.pl lub www.robson-gsm.com

tam masz taniej i sprawdzone! chocby przeze mnie

pozdrawiam

MAROCCO GSM
  • REKLAMA
  • #4 2549836
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 88
    1 linka nie znam nie wypowiadam sie ale tani jest.
    2 link to na 100% klon wiec go sobie podaruj jak chcesz powaznie traktowac GSM.
    3 link znam i polecam stara zasada ,ze najdroższe jest najlepsze ma tu potwierdzenie. Nbox ma dobry support a karwos to spoko chłop i sam widzisz ,że dokłada Ci pozyteczne pakiety i emulacje coma.
    wybór jest raczej nieskomplikowany :D.
    pozdrawiam i dobrej nocy zyczę.
  • #5 2550104
    djmolo
    Poziom 21  
    Ocena: 7
    Ja mamniebieskie tornado od tego człowieka http://allegro.pl/show_user.php?uid=547433 i jest wszystko OK. Support dostałemw ciągu 1.5 h od wysłania maila z prosba o aktywacje konta. Support oczywiście na www.usfxsupport.com . Oczywiście oryginal i wszystko sprawnie.

Druga osoba to karwos.

Tyle odemnie
  • REKLAMA
  • #6 2550217
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2088
    Wiec myślę, ze wiesz już co wybrać, więcej napisałem Ci na PW.
    pozdr
  • #7 2550264
    wasylwek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 88
    Tak jeszcze pomyslałem ,że warto kierowac sie ilością kabli oferowanych do boxa.
  • #8 2550389
    diodav
    Poziom 21  
    Ocena: 5
    Jedna rzecz jest pewna...nie kupuj złotego tornada !!! Kupiłem półtora roku temu ten sprzęt i byłem bardzo zadwolony do początku tego miesiąca, kiedy to wszedłem na support i.....pi...da. Support odłączony. Dzwonię do sprzedawcy, a on oznajmia mi, że złote tornado jest już nie produkowane i zlikwidowali serwer. Firma u, której zakupłem sprzęt chciała ratować sytuację i postawiła swój serwer z supportem pod ten sprzęt....ale jest tak mierny, że szkoda słów (non stop obciążony i strasznie słabo aktualizowany). Bieżące wersję opraogramowania muszę ciągnąć z tąd, czyli od stałych bywalców elektrody.

Nie złote tornado !!!

pzdr diodav

Dodano po 1 [minuty]:

poza tym sprzęt jest bardzo profesjonalny, czyli ogólnie polecam tornado.
  • #9 2550412
    Stokłosy
    Spec od GSM
    Ocena: 72
    Na dzien dzisiejszy kup tylko N-Boxa. Zadne inne produkty sygnowane przez SarasSoftware nie dorownuja mu supportem. Polecam tylko dwa sklepy albo u Karwosa albo na www.gsm-sklep.pl
    Tu masz gwarancje ze kupujesz sprzet orginalny.
  • REKLAMA
  • #10 2552731
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 116
    diodav napisał:
    Jedna rzecz jest pewna...nie kupuj złotego tornada !!! Kupiłem półtora roku temu ten sprzęt i byłem bardzo zadwolony do początku tego miesiąca, kiedy to wszedłem na support i.....pi...da. Support odłączony. Dzwonię do sprzedawcy, a on oznajmia mi, że złote tornado jest już nie produkowane i zlikwidowali serwer. Firma u, której zakupłem sprzęt chciała ratować sytuację i postawiła swój serwer z supportem pod ten sprzęt...ale jest tak mierny, że szkoda słów (non stop obciążony i strasznie słabo aktualizowany). Bieżące wersję opraogramowania muszę ciągnąć z tąd, czyli od stałych bywalców elektrody.

Nie złote tornado !!!

pzdr diodav

Dodano po 1 [minuty]:

Coś ten twój sprzedawca słaby, złote tornado kupiłem ponad 2 lata temu w GSMOK,jak skończył się support to dostałem następny orginalny na stronie http://www.ufsx.com/member/

Także wszystko rozbija się u kogo kupujesz, GSMOK jest oficjalnym dystrybutorem na Polskę.

Pozdrawiam Bogdan
  • #11 2552813
    Stokłosy
    Spec od GSM
    Ocena: 72
    fischer8 napisał:
    diodav napisał:
    Jedna rzecz jest pewna...nie kupuj złotego tornada !!! Kupiłem półtora roku temu ten sprzęt i byłem bardzo zadwolony do początku tego miesiąca, kiedy to wszedłem na support i.....pi...da. Support odłączony. Dzwonię do sprzedawcy, a on oznajmia mi, że złote tornado jest już nie produkowane i zlikwidowali serwer. Firma u, której zakupłem sprzęt chciała ratować sytuację i postawiła swój serwer z supportem pod ten sprzęt...ale jest tak mierny, że szkoda słów (non stop obciążony i strasznie słabo aktualizowany). Bieżące wersję opraogramowania muszę ciągnąć z tąd, czyli od stałych bywalców elektrody.

Nie złote tornado !!!

pzdr diodav

Dodano po 1 [minuty]:

Coś ten twój sprzedawca słaby, złote tornado kupiłem ponad 2 lata temu w GSMOK,jak skończył się support to dostałem następny orginalny na stronie http://www.ufsx.com/member/

Także wszystko rozbija się u kogo kupujesz, GSMOK jest oficjalnym dystrybutorem na Polskę.

Pozdrawiam Bogdan

Nie zmienia to faktu ze zlote tornado jest najgorzej supportowanym i najgorszej jakosci ufsem sygnowanym przez sarassoft. Kiedys najlepszy support mial twister, teraz n-box. Nie to "złoto" co sie swieci...., stara prawda.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru oryginalnego boxa UFS 3 Tornado oraz sprawdzonych dostawców. Użytkownicy polecają zakup u sprawdzonych sprzedawców, takich jak Karwos, GSMOK (oficjalny dystrybutor w Polsce), oraz sklepy gsmok.pl, robson-gsm.com i gsm-sklep.pl, gwarantujących oryginalność sprzętu i wsparcie techniczne. Zdecydowanie odradzane jest kupowanie tzw. "złotego Tornada" ze względu na zakończenie oficjalnego supportu i niską jakość serwera wsparcia, co utrudnia aktualizacje i korzystanie z oprogramowania. Najlepszym wyborem jest model N-Box, który oferuje dobry support, liczne kable w zestawie oraz dodatkowe pakiety i emulacje COM. Warto zwracać uwagę na ilość kabli dołączonych do boxa oraz na jakość i dostępność wsparcia technicznego. Oryginalne Tornado zapewnia profesjonalne narzędzia do serwisu GSM, a wybór dostawcy ma kluczowe znaczenie dla jakości obsługi i aktualizacji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA