logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

UFS3 Tornado by saras oryginał gdzie kupić ?(???)

KrzyHo24 26 Sty 2006 14:32 1913 23
REKLAMA
  • #1 2221433
    KrzyHo24
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Wiem że były już posty na ten temat ale szczerze to opinie są tak podzielone że nie mam pojęcia u kogo można spokojnie kupić oryginalny Box i być pewnym że nie dałem się oszukać!! Ostatnio znalazłem sklep w którym cena jest przystępna chyba najtaniej mają choć zestaw troszke ubogi bo nie piszą nic o instrukcji nie dają nic na CD ale z tego co opisali wygląda na oryginał ttp://www.techgsm.pl/UFS3_Tornado,3743.html ale czy na 100% Proszę o opinie tych którzy kupili oryginalne boxy by saras i są zadowoleni nie mają problemu z suportem itp.

(???) - ozdobnik? [h]
  • REKLAMA
  • #2 2221452
    jesta19
    Poziom 24  
    Ocena: 69
    śmiało ,mam od nich
  • #3 2221499
    KrzyHo24
    Poziom 11  
    spoko dzięki za odpowiedz jesli mozesz to napisz co dają w komplecie najlepiej napisz na gg 2138111 jeszcze raz dzięki
  • #4 2221533
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2089
    Lepiej kup u karwosa albo w multi comie (jeden i drugi są na elce) mało że będzie to oryginał to otrzymasz jeszcze pomoc od nich gdyby były jakiekolwiek problemy a to jest bardzo ważne.
    pozdr
  • REKLAMA
  • #5 2223190
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    byle nie www.gsmok.pl stanowczo odradzam mam oryginał z hwk i porażka totalna na pytanie dlaczego support sie nie rozwija odpowiedź pana z gadu gadu brzmi "nie mam na to wpływu" jezeli sprzedaje sie urządzenie z suportem to wiadomo ze powinno sie stanąc na głowie zeby klientowi który płaci gotówka 1100zł zapewnic jak najlepsze warunki pracy!!! apropo suportu to gsmok ma swietny suport ale sprzedaje odzdzielnie na allegro i u siebie na stronie
  • #6 2223361
    ninjahwdp
    Poziom 28  
    komismaja napisał:
    byle nie www.gsmok.pl stanowczo odradzam mam oryginał z hwk i porażka totalna na pytanie dlaczego support sie nie rozwija odpowiedź pana z gadu gadu brzmi "nie mam na to wpływu" jezeli sprzedaje sie urządzenie z suportem to wiadomo ze powinno sie stanąc na głowie zeby klientowi który płaci gotówka 1100zł zapewnic jak najlepsze warunki pracy!!! apropo suportu to gsmok ma swietny suport ale sprzedaje odzdzielnie na allegro i u siebie na stronie

Tutaj sie nie zgodze.. Koles mial racje... Sprzedaje sprzet z supportem, ze on sie nie rozwija nie jego brocha, tutaj musisz miec pretensje do tych z "góry" a nie sprzedawcy czy resselera!
  • #7 2223560
    Draks_Maxim
    Poziom 19  
    Ocena: 4
    Cześć

Ja osobiście kupilem tornado od gsmcenter i nie powiem... mimo iż do dnia dzisiejszego nie dostałem dostępu do supportu orginalnego ;) ( ale sam box to orignał ) to dostałem support do serwera od gsmcenter. I powiem tyle BARDZO ciekawy support wiele plikow, nie tylko do marek obslugiwanych przez tornado ale też inne marki : sharp, maxon itd itp :),
    z pomocą techniczną też niema problemów ;))
  • #8 2223961
    FranekDolas
    Ja ostatnio kupuję sporo u Astela www.gsm-sklep.pl albo www.gsminfo.pl To bardzo poważni ludzie i załatwiają reklamacje od ręki.Nieraz im dupsko trułem wisząc na słuchawce albo na gg i nigdy mnie nie zbyli.Tornado mam od nich i jak padło HWK wymienili w ciągu kilku dni a co ważniejsze na czas naprawy podesłali mi nowiusi box bez kombinacji tak że ani dnia nie byłem bez sprzętu.Support do HWK miałem zanim ruszył oryginalny też od nich.Zresztą ci co kupują sprzęty do Sagemów i produkty Griffinteam i nie tylko dobrze znają kolegów z www.gsminfo.pl
  • #9 2224158
    Dr GSM

Poziom 20  
    Ocena: 19
    Ja kupiłem w gsmok.pl i jestem zadowolony, od ręki dostałem login i hasło do orginalnego supportu.
    Jak napisalem na GG, że potrzebuje freie to wystawili mi ja na swoim supporcie.
    Cene dostalem lepsza niz jest na techgsm.
    No i jeszcze jeden bardzo wazny powod, ze gsmok jest z warszawy i w kazdej chwili moge do nich podjechac.
    Konto firmowe:
    Doktor GSM
    Łojewska 11, Warszawa, 03-392 | Tel.: 538XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://www.doktorgsm.pl
  • #10 2224458
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2089
    ninjahwdp napisał:

Tutaj sie nie zgodze.. Koles mial racje... Sprzedaje sprzet z supportem, ze on sie nie rozwija nie jego brocha, tutaj musisz miec pretensje do tych z "góry" a nie sprzedawcy czy resselera!

A tutaj ja się nie zgodzę z Tobą, teoretycznie to może i tak to jest ale jeżeli sprzedawca podchodzi profesjonalnie do klienta to nie zbywa go takim gadaniem tylko stara się sam zapewnić odpowiedni support. Przecież leży to w interesie sprzedawcy aby klient był zadowolony i wrócił do niego na zakupy. Skończyły się czasy, że jak już pan kupiłeś to teraz się bujaj. :D
    Sam jestem sprzedawcą i moim mottem jest klient nasz pan, często doprowadzają mnie klienci do białej gorączki ale zawsze wychodzą zadowoleni, i co najwżniejsze wracają i znowu dają zarobić.
    Jeżli mnie któryś resseler potraktowałby w taki sposób nie próbując w jaki kolwiek sposób pomóc to oczywiście więcej nic od niego bym już nie kupił i starałbym się wszelkimi sposobami zniechęcać innych do zakupów u niego.
    A tak to jeszcze raz mogę potwierdzić że kupowałem u Karwosa jak i w Multi Comie i jeżeli jeszcze coś będę potrzebował to z przyjemnością znowu wybiorę któregoś z tych sprzedawców. :D
    pozdr
  • REKLAMA
  • #11 2224523
    +Gajowy
    Poziom 23  
    Ocena: 4
    Witam! Ja kupiłem na www.simplegsm.info i jestem bardzo zadowolony ;]
    Oczywiście oryginalny support, miła obsługa :)
    Każdorazowo, gdy miałem problem - został on rozwiązany czy to przez gg czy telefonicznie.
    Dodatkowo otrzymałem 2x DVD z softem, bo na początku nie miałem warunków aby tyle godzin ściagac z supportu.
  • #12 2224711
    KrzyHo24
    Poziom 11  
    Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Na stronie http://www.ufsxsupport.com/a_dealers.php jako jedyny dystrybutor na polske widnieje własnie gsminfo cena też u nich jest ok tylko nie dają softu na płytkach co na początek bardzo by się przydało. Chyba jednak zakupię u nich. Jeszcze raz wszystkim dziękuje.
  • #13 2690078
    komismaja
    Ocena: 25
    Małe sprostowanie z mojej strony sie nalezy a także małe przeprosiny
    Sprawa supportu z www.gsmok.pl rozwiazana bardzo pozytywnie
    Sprzedawca dostarczył wszystko tak jak tzreba
    Zakupiłem jeszcze u nich sprzetu za 8000 zł i teraz mam wszystko support wsparcie gwarancje serwis poprostu full service
  • REKLAMA
  • #15 2691604
    Maciekuc
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    a ja kupilem na dreamgsm i jestem zadowolony. Dostep do supportu i pomoc techniczna na najwyzszym poziomie
  • #16 2691866
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    www.karwosgsm.pl z tamtą bierz i tyle pomimo tego że koleś jest bardzo powaznym sprzedawcą to jeszcze jest tam forum i uzyskasz fachową pomoć no i może jeszcze ci da jakiś gratis :)
  • #17 2691979
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #18 2692360
    fifii69
    Poziom 29  
    Ocena: 15
    @KrzyHo24

Cytat:
    Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Na stronie http://www.ufsxsupport.com/a_dealers.php jako jedyny dystrybutor na polske widnieje własnie gsminfo cena też u nich jest ok tylko nie dają softu na płytkach co na początek bardzo by się przydało. Chyba jednak zakupię u nich. Jeszcze raz wszystkim dziękuje.

mylisz się poza gsminfo widnieje tam jeszcze wielu poskich reselerów: Multi-Com, gsm ok, gsm4you, magboss, karwosgsm, mroa, techgsm,
  • #19 2692564
    matyjasz
    Poziom 17  
    @$Przemek$ polecaj po znajomości :D co tam, grunt żeby dobrzy byli.

Dodam, że korjar (polphone) ma raty na sprzęt ;)
    zobaczymy co będzie...

pozdrawiam
    matyjasz
  • #20 2692650
    FranekDolas
    fifii69 napisał:
    @KrzyHo24
    mylisz się poza gsminfo widnieje tam jeszcze wielu poskich reselerów: Multi-Com, gsm ok, gsm4you, magboss, karwosgsm, mroa, techgsm,

Nie myl pojęć "reseller" i "distributor"...Ostatnio też kupiłem sporo zabawek bo uruchamiam nowy punkt i wszystko w Astelu ale jak dostałem paczkę to na niektórych rzeczach były plomby...Bogusia z Multi-COM'u :) Czyli : Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu ,wyżej wała nie podskoczysz a na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje :)Najważniejsze żeby nie kupować u leszczy na allegro i u klonojebów.
  • #21 2692898
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #22 2694102
    Multi_COM
    Spec od GSM
    Ocena: 60
    @All: jezeli to kogos interesuje to od piatku mamy status dystrybutora na UFS3 (tylko u nich ku... doprosic sie o zmiany na stronie to tak jak przyspieszyc wydanie zas. z ZUS a niezaleganiu skladek) no ale.... w poniedzialek juz bedzie distributor - przygotowalem tez ciekawa cene z pakietem ufsxcom ale to wiecej na prv aby nie zasmiecac forum

@f_ranek: czytalem juz posta - pisz na e-mail to w poniedzialek wysle full PL'a
  • #23 2694389
    Stokłosy
    Spec od GSM
    Ocena: 72
    Ja polecam www.gsm-sklep.pl , po zakupie jakiegokolwiek produktu nawet kabelka za 10pln dostajesz dostep do ich downloadu, gdzie masz lepszy support np. do nokii i samsunga niz na www.ufsxsupport.com , sa swiezsze pliki, nowsze wersje oprogramowania. Dodatkowo pełno plikow z jezykiem polskim pod rozne urzadzenia dla sonyericssonow, w tym wszystkie pliki z pl dla hwk. Pełne wsparcie po sprzedazy, nie tak jak na innych sklepach tylko przed sprzedaza. 100% satysfakcji z zakupionych u nich produktow.

Jest to firma w gsm od samego poczatku, sami sa producentami urzadzen dla sagema - sagmasterteam. Pełny support na ich forum stworzonym wyraznie tylko dla sklepu.
  • #24 2696838
    elektroserwis
    Poziom 12  
    www.gsm-sklep.pl polecam bez dyskusyjnie ;-)

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy zakupu oryginalnego boxa UFS3 Tornado produkcji Saras oraz wiarygodnych dystrybutorów w Polsce. Użytkownicy polecają zakup u sprawdzonych sprzedawców takich jak Karwos, Multi-Com, gsm-sklep.pl, gsminfo.pl, gsmcenter, simplegsm.info, dreamgsm oraz gsmok.pl, podkreślając znaczenie profesjonalnego wsparcia technicznego i dostępu do oryginalnego supportu. Wiele opinii wskazuje, że oprócz oryginalności sprzętu kluczowa jest jakość serwisu, dostępność aktualizacji oprogramowania oraz szybka pomoc techniczna. Niektórzy użytkownicy zwracają uwagę na różnice w kompletacji zestawów (np. brak instrukcji czy płyt CD) oraz na różne warunki gwarancji i serwisu. Wskazano również na oficjalną listę dystrybutorów na stronie ufsxsupport.com, gdzie widnieje m.in. gsminfo.pl. Dyskusja porusza także kwestie różnic między resellerami a dystrybutorami oraz doświadczenia z supportem poszczególnych sprzedawców. Podsumowując, rekomendowane są sklepy oferujące pełne wsparcie techniczne, oryginalne oprogramowanie i gwarancję serwisową, co jest kluczowe przy zakupie UFS3 Tornado.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA