Witam, mam powazny problem z k500i, trafil do mnie w stanie takim, ze po wlaczeniu LCD miga na bialo (tylko podswietlenie), przeflashowalem go i wstal. Wszystko bylo ok, dopoki nie przyszedl SMS, flash sie wysypal i bylo to samo co na poczatku. Przeflashowalem go jeszcze raz, pozniej kolejny,........ tak chyba z 5 razy probowalem i za kazdym razem jest to samo. Po flashu wszystko wygladaz ze jest ok, jednak gdy sie troche nim pobawie, poprzelaczam pomiedzy opcjami to sie powoli sypie, zaczyna miec prolbemy z odswierzaniem, zostaje czesc manu z poprzedniego widoku, na poczatku zanikaja dzwonki, animacje, menu (przyciski) nie sa juz 3D tylko widac kontury, ..... az w koncu, po wlaczeniu wyswietlazc swieci/miga na bialo. Wyswietlaz jest 100% sprawny.
Ja juz nie mam pomyslu co z nim jest nie tak, czytalem ze to moze byc brak customizacji, ale po flashu telefon wlazca sie normalnie. Sam juz nie wiem.
Prossze o jakies pomysly jak rozwiazac ten problem, czy jest to wina flasha (oprogramowania) czy ukladu?
Pozdrawiam
Ja juz nie mam pomyslu co z nim jest nie tak, czytalem ze to moze byc brak customizacji, ale po flashu telefon wlazca sie normalnie. Sam juz nie wiem.
Prossze o jakies pomysly jak rozwiazac ten problem, czy jest to wina flasha (oprogramowania) czy ukladu?
Pozdrawiam