logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować polskie menu w Samsung X620 z pakietu X620XDEK4?

ZAJCEWW 29 Kwi 2006 11:19 2141 11
REKLAMA
  • #1 2573246
    ZAJCEWW
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam.
    Tak jak w temacie, poszukuję PL menu do X620, prawdopodobnie leży w pakiecie X620XDEK4
    Z góry wielkie dzięki za pomoc.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2574594
    ZAJCEWW
    Poziom 15  
    Owszem, polskie menu jest w większości przypadków samsyungów w sofcie zaxzynającym się na XD, ale skąd go ściągnąć.
  • #5 2575112
    ZAJCEWW
    Poziom 15  
    Mam dostęp do kilku supportów, niestety na żadnym z nich nie ma flasha z pl menu.
    Dlatego szukam konkretnie tego flasha, w zamian mogę się odwdzięczyć czymś innym z branży GSM lub elektroniki.
  • REKLAMA
  • #6 2575526
    Manix
    Poziom 24  
    Ocena: 21
    Jest na supporcie UST pro II. Jak klient się nie piekli i może poczekać przez długi weekend to wal na pw lub tel. to się dogadamy jak zawsze...
  • #7 2577561
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    Jeżeli chodzi ci o ten jeden bidny z oznaczeniem 1F to żebyś się nie zdziwił jak go wgrasz i telek ci wstanie hehehe.Sam zapodałem @Siroya fulla zczytanego z X620 XDEK4 i jak robił lang to coś spartolił bo nie działa.Udało mi się wgrać dopiero darmowym downloaderem XDEH1 ale plik nie tak łatwo znaleźć.
    Życzę powodzenia.
  • #8 2577590
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    fakt, polaka ciezko znalezc, x620 downloadera juz latwiej :) W razie czego moge tu wrzucic...
  • #9 2578325
    Manix
    Poziom 24  
    Ocena: 21
    FranekDolas napisał:
    Udało mi się wgrać dopiero darmowym downloaderem XDEH1 ale plik nie tak łatwo znaleźć.
    Życzę powodzenia.

Życzysz powodzenia w szukaniu? Wygląda na to, że nie chcesz się podzielić. Na pewno nie jednemu by się przydał ten flash. No ale skoro zapłaciłeś "majątek" to Twoja sprawa...
  • Pomocny post
    #10 2578519
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    W imię pewnych pryncypiów nie należy dzielić się takimi rzeczami z kimś kto zarejestrował się na forum kilka dni temu.To po pierwsze a po drugie za ten plik nie zapłaciłem złamanego grosza ale ktoś kto mi go dał miałby uzasadnione pretensje gdybym go tutaj zamieścił.Ot co.
  • #11 2578697
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    FranekDolas napisał:
    (...)ale ktoś kto mi go dał miałby uzasadnione pretensje gdybym go tutaj zamieścił.Ot co.

W taki sam sposob dostalem flasha z pl do e730 i z tegoz samego powodu go nie wrzucilem...Jesli sie cos obiecalem to dotrzymuje slowa... Mam nadzieje, ze za jakis czas beda dostepne, zarowno do e730, jaki do x620, ale poki co jest jak jest...
  • REKLAMA
  • #12 2899237
    ZAJCEWW
    Poziom 15  
    Temat już nieaktualny i uważam za zamknięty. Nie ma nic za darmo :)

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy instalacji polskiego menu w telefonie Samsung X620, które prawdopodobnie znajduje się w pakiecie oprogramowania X620XDEK4 lub XDEH1. Użytkownicy potwierdzają obecność polskiego menu w pakietach zaczynających się na "XD", jednak dostęp do tych plików jest ograniczony i zazwyczaj płatny. Flash z polskim menu jest trudno dostępny na oficjalnych supportach, choć możliwe jest jego wgranie darmowym downloaderem XDEH1, choć znalezienie odpowiedniego pliku jest problematyczne. Wymiana plików jest utrudniona ze względu na zasady i zobowiązania wobec dostawców. Ostatecznie temat uznano za zamknięty z powodu braku darmowych i łatwo dostępnych wersji polskiego menu dla modelu X620.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA