logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć opis techniczny do posiadanego schematu?

tomeckii 01 Maj 2006 10:59 929 3
REKLAMA
  • #1 2579623
    tomeckii
    Poziom 10  
    Witam.

Musze znalezc cos takiego:

Cytat:
    Układ kształtujący napięcie do układów syntezera i przeznaczony do pracy w układzie syntezy radiokompasu lotniczego CM 410

Tzn schemat mam, ale potrzebuje jakis opis techniczny tego :(
    Nigdzie nie moge znalezc i nie mam pojecia skad to wziac :(

:cry::cry::cry:
  • REKLAMA
  • #2 2580940
    Jerzy Węglorz
    Poziom 39  
    Ocena: 451
    Zobacz, lub popytaj:
    Biblioteka Techniczna Instytutu Lotnictwa,
    Biblioteka Techniczna WAT,
    Dęlin - S. O. Lotnictwa.
  • REKLAMA
  • #3 2586182
    zibi2033
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Poszukaj w Mierzęcicach koło Katowic, lub w Bydgoszczy czy innych miejscach gdzie sie dokonuje demontażu samolotów. Tam możesz dostać cały zestaw zasilacza i radiokompasu tzw ARK, oraz dokumentację tych urządzeń. Tobie chodzi chyba o selsyn-transformator.
  • #4 2588518
    tomeckii
    Poziom 10  
    zibi2033 napisał:
    Poszukaj w Mierzęcicach koło Katowic, lub w Bydgoszczy czy innych miejscach gdzie sie dokonuje demontażu samolotów. Tam możesz dostać cały zestaw zasilacza i radiokompasu tzw ARK, oraz dokumentację tych urządzeń. Tobie chodzi chyba o selsyn-transformator.

tego konkretnego chyba i tak nie znajde- a jutro musze to sprawozdanie zrobic :(

moze ktos mi podsunie cos o obojetnie jakims ukladzie ksztaltujacym napiecie??

bo chyba ogolnie chodzi o zrobienie dokumentacji- a niekoniecznie musi to byc "na temat"

plytka ktora robilismy tez jest zlozona z niedzialajacych elementow- chodzilo tylko o sposob montazu- to nie ma dzialac :)

wiec moze cos o obojetnie jakim ukladzie ksztaltujacym napiecie.....?
REKLAMA