logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy da się samemu odblokować gdy ktoś cię zablokował??? (GG)

reich89 01 Maj 2006 15:01 58624 9
REKLAMA
  • #1 2580456
    reich89
    Poziom 11  
    Ocena: 15
    Tak, jak w temacie, jestem zablokowany i chciałbym się odblokować bo mam coś ważnego do przekazania, a osoba ta zablokowała też wiadomości od nieznajomych. Błagam o pomoc:cry:.
  • REKLAMA
  • #2 2580763
    yakuza_2000
    Poziom 21  
    Ocena: 10
    Powiedz innej osobie aby napisała do tej osoby co Cię zablokowała, żeby napisała :D
  • REKLAMA
  • #3 2581055
    reich89
    Poziom 11  
    Nie zna nikogo oprucz mnie, a zablokowała rozmowy od nieznajomych :cry: Proszę o dalsze propozycje.
  • #4 2581071
    Grzegorz230V
    Poziom 16  
    Ocena: 11
    No moim zdaniem nie da się samemu odblokować. Zawsze możesz się włamać na to gg (a przynajmiej spróbowac) i może wtedy coś wymyslisz :D
  • REKLAMA
  • #5 2581362
    reich89
    Poziom 11  
    włamanie odpada, bo nie jest to problemem, ale lista zablokowanych jest zapisana na dysku a nie na serwerze gg:( już nie mam żadnych pomysłów.
  • Pomocny post
    #6 2582618
    Banasiewicz02
    Poziom 31  
    Ocena: 107
    to zrób jej wjazd na chatę lub zdobądz numer telefonu :D albo na mieście dorwij i powiedz co masz do powiedzenia...trzeba być szczerym i bezpośrednim w tych czasach...tak jak "elektryk wysokich napięć" lub "chuck norris" :D
  • REKLAMA
  • #7 2582628
    reich89
    Poziom 11  
    niestety ale nikt nie odpowiada na moje pytanie, poznałem ją przez internet, mieszka 70km ode mnie. Już dużo kombinowałem i wiem jakie mam rozwiązanie JAKOŚ SIĘ ODBLOKOWAĆ i nic poza tym...
    Proszę o pomoc ludzi znających się na tym, może jakiś trojan???
  • #8 2583657
    europejczyk
    Poziom 18  
    Ocena: 9
    Załóż konto z nowym numerem GG i pisz do niej dalej - ona Cię blokuje a Ty kolejne konto zakładasz i tak do 1-go zmęczenia (twojego lub jej) :-)
  • #9 2583658
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3809
    Spytaj się takich userów :
    dlugojeszcze , pewicz
    Co robili na Twoim komputerze może to ich sprawka?
  • #10 2583778
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 169
    europejczyk - jak z nowego konta zaczniesz rozmowe, jak konta spoza listy sa zablokowe?

reich89 - uszanuj decyzje osoby, ktora nie chce rozmawiac z internetowym natrętem.

Moderowany przez jankolo:

Odpowiedzi są wyczerpujące. Temat zamykam

Podsumowanie tematu

✨ Autor jest zablokowany na komunikatorze GG przez inną osobę, która dodatkowo zablokowała wiadomości od nieznajomych, co uniemożliwia bezpośredni kontakt. Próby obejścia blokady poprzez włamanie do konta GG zostały odrzucone, ponieważ lista zablokowanych jest przechowywana lokalnie na dysku użytkownika, a nie na serwerze. Propozycje obejmują poproszenie kogoś innego o kontakt z tą osobą, osobiste spotkanie lub zdobycie numeru telefonu, jednak autor nie zna nikogo wspólnego i osoba ta mieszka daleko. Sugerowano także założenie nowego konta GG z innym numerem i próby kontaktu z nowego konta, choć konta spoza listy kontaktów mogą być automatycznie blokowane. W dyskusji pojawiły się również sugestie dotyczące użycia trojana, jednak brak jest potwierdzonych technicznych rozwiązań umożliwiających samodzielne odblokowanie na GG bez współpracy drugiej strony. Wskazano na konieczność uszanowania decyzji osoby blokującej kontakt.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA