logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamera Sony DCR-TR7000 E - windows nie rozpoznaje urządzenia

artur_wroc 14 Maj 2006 14:15 2352 4
REKLAMA
  • #1 2623987
    artur_wroc
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Witam.
    Mam pytanie - chciałbym podłączyć tę kamerke przez USB. Kabelek posiadam, niestety windows ją znajduje jako nierozpoznane urządzenie USB i tyle. Byłem na support sony ale tam nie ma ani softu ani drivera do tego modelu. Ktoś ma może jakies pojecie na temat tej kamerki ? System mam winxp pro sp2.
    Z góry wielkie dzięki za każde info :-)
  • REKLAMA
  • #2 2625606
    videokam
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Użyj programu Picture Paket lub też za pomocą karty DV i programu np. video studio..
  • REKLAMA
  • #3 2627219
    artur_wroc
    Poziom 18  
    mam program ulead video studio 8 ale bardziej mi zależy na jakimś sterowniku dla usb tej kamerki żeby zrzucić zawartość kasety, a ten picture packet nic mi nieda
  • REKLAMA
  • #5 2655418
    artur_wroc
    Poziom 18  
    dzięki za linka do stronki bartekke :-) mam driver do tego ale niemoge zassać tych patch`y Download Patch - SonyTwain.exe i Download Patch - SonyHb2.exe te linki są jakieś dziwne a bez tego to chyba nie rusze tej kamerki, cały czas to co na obrazku, stery są zainstalowane na płycie mam USB 1.1 i 2.0 w obu przypadkach efekt identyczny

zmieniony :: udało mi się zassać te patch`y, ale to nic nie dało już mnie to zaczyna irytować lekko, byłem u kumpla który ma win 2K u niego ta kamera działa też z patch`em do win 2k, ale działa niewiem co z tym winXP SP2 .. może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ?
    Załączniki:
    • Kamera Sony DCR-TR7000 E - windows nie rozpoznaje urządzenia monit_shot.JPG (27.6 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA