logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czat.onet.pl - brak możliwości pisania i problemy z kamerką na Interii

mag32 28 Maj 2006 18:03 3449 2
REKLAMA
  • #1 2673023
    mag32
    Poziom 19  
    Ocena: 17
    Witam, mam dwa problemy, pierwszym jest to, że na czat.onet.pl nie mogę pisać. Ładuje mi się czat, loguje się, kamerka nadaje, ale tekst wpisywany nie pojawia się, poza tym, gdy biorę kogoś na prv to bardzo długo czekam na otwarcie okna z rozmową prv oraz gdy widzę że ktoś pisze to mój tekst się nie pojawia, a jeżeli już się pojawi to po kilku minutach. Dotyczy to zarówno Mozilli jak i IExplore. Oczywiście gdy uruchamiam Kamerzyste to otwiera się IExplore mimo, że jako domyślna jest mozilla, tak na marginesie czy da się to jakoś zienić, ale podstawowy problem w tym, że nie mogę pisać i nie mam pojęcia czemu.

Drugi problem podstawowy jest taki, że kamerkę mam wszędzie, znaczy działa z Windy, GG, Tlen, Kamerzysty na czat.onet a program dla interii pokazuje błąd DirectX. Testowałem DXa, przeinstalowałem itd. równierz czateriakam a jednak błąd cały czas występuje. Jednak na czaterii mogę pisać i tekst się normalnie pojawia, zalerzy mi głównie na uruchomieniu pisania dla czat.onet.pl
  • REKLAMA
  • #2 2673166
    demoh
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    Zainstaluj nowa JAVA z www.sun.com , moze pomoze na ten proble, jakis blad lub cos?
  • #3 2673823
    mag32
    Poziom 19  
    Ocena: 17
    też sprawdzałem, nie pomogło
REKLAMA