logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak nazywa się wygaszacz ekranu blokujący komputer do wpisania hasła?

paweldziadoszxxx 29 Maj 2006 14:12 827 2
REKLAMA
  • #1 2675571
    paweldziadoszxxx
    Poziom 14  
    Ocena: 11
    potrzebuje tkiego własnie "wygaszacza" widziałem to kiedys u takiego jednego goscia a mianowicie było to cos jak wygaszacz ekranu tyle ze nie pozwalało nic zrobic na kompie ,dopiero kiedy koles wpisał na klawiaturze w odpowiedniej kolejnosci jakies klawisze to sie wyłanczał i wszystko wracało do normy i tu pytanie do was czy nie wiecie jak takie cos sie nazywa?? moze ktos z was spotkał sie z tym???

do moderatora: najprawdopodobniej nie jest to najodpowiedniejsze miejsce na takie pytanie ale nie wiedzialem gdzie to napisac , sadze ze tu jest wielu speców ktorzy beda mi mogli pomoc. jezeli jest takak koniecznosc to prosze o przeniesienie tego tematu na inne forum . Dziekuje paweldziadoszxxx
  • REKLAMA
  • #2 2675596
    JanuszPulit
    Poziom 17  
    Ocena: 4
    Takie coś to zrobi ci każdy wygaszacz, wystarczy zazanczyć checkboxa "Po wznowieniu chroń hasłem".
  • #3 2675609
    paweldziadoszxxx
    Poziom 14  
    Ocena: 11
    ale mi nie chodzi o cos takiego :D o tym doskonale wiem wiem pojawia sie ramka i wpisuje hasło . mi chodzi o cos innego bez ramki wystarczy wklepac klawisze pokolei, aha i jeszcze jedno wiem ze mozna tam ustawic dostep do jakiegos programu wtedy było to tak ustawione ze mozna było kozystac tylko z winampa były widoczne tylko jego okna a w tle latały jakies figury
REKLAMA