logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DALCO za 320zł czy jakieś inne firmowe w tej samej cenie

czaman 29 Maj 2006 20:31 1410 5
REKLAMA
  • #1 2676889
    czaman
    Poziom 19  
    Ocena: 9
    Co polecicie, nowe sklepowe dalco czy inne używane JVC

Post przeniosłem. <SławeK>
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 2696960
    Death_Rider
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Dobrze wybrałeś! Myślę, że będziesz z tego radia bardzo zadowolony. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 2702959
    czaman
    Poziom 19  
    W porównaniu do poprzednika jakiego miałem kenwood kdc-2027 ten pioneer wie co to są tony niskie średnie i wysokie. I zajebiste podbicie basu, na moim subie pioneera tsw306c i wzmacholu magnat phantom 2000 siedzenia wibrują, w lusterkach nie widać co się dzieje za autem i ogólna wibracja części w środku auta. Boję się że od ciśnienia coś mi odleci.
    I ogólnie czas reakcji odczytu ścieżek mp3 błyskawiczny. Koleś ma windę mediona i teraz żałuje zakupu, jakość wykonania, dźwięk zaskok nie ma porównania i w dodatku medion trzeszczy po przejściu z cd na radio.
    A znajomi wypowiadali się że radia firmowa to tak ale tylko te z wyższej półki.
  • #6 2706222
    czaman
    Poziom 19  
    Ciekawostka:
    Wczoraj podłączyliśmy do głośnika wzmacniacz firmy orion w aucie ford orion i wyrwało klapę oraz tylnią szybę, fakt auto stare i pognite było, zawiasy w klapie pękły guma w szybie póściła ale cała nie wyleciała. Klapa najpierw zaczęła się wychylać w kierunku przeciwnym do otwarcia i po kilku minutach zaczęło strasznie buczeć, klapa się urwała. A moc nie była duża około 400w, ciśnienie dało mu w dekiel.
REKLAMA