logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja obsługi po polsku do UFS-3 Tornado - gdzie znaleźć?

wwieslaw1 01 Cze 2006 22:22 2348 8
REKLAMA
  • #1 2687976
    wwieslaw1
    Poziom 15  
    Ocena: 10
    Pomocy! szukam instrukcji obslugi po polsku do ufs-3 tornado. Tragedia. Nic nie moge znalezc w necie...Z góry DZIEKI
  • REKLAMA
  • #2 2688031
    djn
    Poziom 25  
    Ocena: 13
    prosze bardzo, umiescilem w zalaczniku...
    Załączniki:
    • UFS3_pl.doc (89.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 2694563
    wwieslaw1
    Poziom 15  
    chlopaki dzieki serdeczne wszystko super....tylko nie mam tyle punktow aby sciągnąc :((((((((((
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2694573
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    ech a co mi tam, mam dobry dzień :) dam ci trochę punktów, ale mam nadzieje że wyrośnie z ciebie normalny użytkownik elki :) a nie kolejny pięciozłotówkowicz. I na resztę powinieneś sobie sam zasłużyć :)
  • Pomocny post
    #6 2694584
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 2694690
    wwieslaw1
    Poziom 15  
    dzzzzzzieki serdeczne!!!!!!!!!!!!! Jednak sa jeszcze ok. ludziska. Jestem strasznie zielony w lokach ( przedszkolak w tornado dopiero mam 2 dni heh , chociaż wstyd przyznac komis mam od 1,5 roku :| ale wrescie postanowiłem sie dokształcic mia
    • em dosc płacenia znajomym z:cry:. Jeszcze raz dzieki serdeczne , moze kiedys bede ja mogl pomóc!!!!

Dodano po 13 [minuty]:

mam tylko jeszcze jedno pytanie. toranado kupilem w firmie TELECON http://telcon.pl/pl/ za 450 zl wraz z przeszlo 60 kablami ponoc oryginal ( z tylu mam jakis numer )i jak to jest z tym supportem, mialem dostac login i haslo , a nie dostalem , doslą mi czy mam dzwonic do nich i upominac się?
  • #8 2694879
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #9 2694932
    wwieslaw1
    Poziom 15  
    ok. jeszcze raz dzieki serdeczne przemek i pozdrowienia chłopaki. dzieki

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano polskiej instrukcji obsługi do urządzenia UFS-3 Tornado, która okazała się trudna do znalezienia w internecie. W odpowiedzi udostępniono załącznik z instrukcją oraz link do obszerniejszej wersji dokumentacji na forum elektroda.pl. Problemem było jednak posiadanie odpowiedniej liczby punktów na forum, aby pobrać pliki. Inni użytkownicy pomogli, przekazując punkty, co umożliwiło pobranie instrukcji. Urządzenie UFS-3 Tornado zostało zakupione w firmie TELECON wraz z wieloma oryginalnymi kablami. Pojawiły się pytania dotyczące wsparcia technicznego i dostępu do loginu oraz hasła, które według sprzedawcy miały być dostarczone. Zalecano kontakt telefoniczny z firmą TELECON w celu wyjaśnienia kwestii wsparcia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA