logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór radia CB do samochodu: Lincoln, Jackson, Alan 28 czy President Valery?

pawel0240 08 Cze 2006 18:32 1208 3
REKLAMA
  • #1 2710838
    pawel0240
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Witam wszystkich chcacych pomoc !!!

Koledzy jak sie zapatrujecie na to zeby te radyjka (Lincoln lub Jackson) zalozyc do samochodu, czy warto. I jeszcze chcialem zapytac o Alana 28 i Presidenta valery, ewentualnie jakies lepsze radyjko do mobila.
  • REKLAMA
  • #2 2710907
    Trabi
    Poziom 36  
    Ocena: 792
    Kazde mozesz zalozyc. Lincoln sie nie nadaje do samochodu, bo nie masz przelacznika kanalow, tylko lecisz po czestotliwosciach. nie wiem czy w czasie jazdy będziesz miec czas na szukanie cyferek ;) . Druga sprawa, im drozsze i ladniejsze, tym bardziej lakomy kasek dla zlodzieji - sam sobie odpowiedz.
    Alan28 spisuje sie w samochodzie b.dobrze (sam takiego posaidam). Zasada: im tansze, tym lepsze - licz sie z utrata radia, bo idac do sklepu przeciez nie bedziesz go wymontowywac?
  • REKLAMA
  • #3 2710969
    Zloty60
    Poziom 21  
    Ocena: 69
    Zgadzam sie z TRABI... postaraj sie zeby radyjo bylo dobrze(prawidlowo) zestrojone z antenka ... i wcale nie musi to byc wypas z gornej polki.Podstawowa 40 chyba w zupelnosci wystarczy...Ja sam mam Cobre 10 plus. rozkrecona na 10 W i dziala swietnie...Wychodzi na to ze ten jedyny legalny antyradar nie musi kosztowac 400 zl wzwyz :)
  • #4 2717755
    pawel0240
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    dzieki koledzy za wypowiedzi, trzeba sie bedzie rozgladnac za czyms w dobrym stanie
REKLAMA