Oba plus wyjscie telewizyjne plus specjalny rozgaleziacz z s-video na rgb. Za karte chce ok 500 zl ale dokladam specjalny wentylator Freezon XC 80 AlCu z pudelkiem i ponad 9 miesieczna gwarancja. Karta jest dokladnie na gwarancji do 26 maja 2007, wszystkie gry smigaja znakomicie, posiada czujnik temperatury temp w normalnej pracy 47-48 C w czasie gry dochodzi do 60 karta byla by idealem gdyby miala jeszcze zapas mocy, w sumie ma i to duzy tylko nie jestem zwolennikiem podkrecania na stale, raz tylko i wylacznie na probe podkrecilem rdzen na 590 pamieci ok 1200 i wszystko bylo ok przyrost wydajnosci ogromny, jednak nie stac mnie na druga karte wiec caly czas na standartowych ustawieniach, pomimo wspanialego wentylatora. Pamietaj ze niestety na agp karty sa drozsze, a ten Gigabyte jest najdrozszy bo najlepszy

Jesli kupujesz taka karte to pewnie nowe gry cie kreca, zatem moge ci napisac ze Need for speed MW detale na maksa bez jakiejkolwiek przycinki cale przeszedlem, MoHPA detale na full, o Doomie i Quake 4 nic dodac nic ujac te gry zostaly skonstrulowane pod procesory nvidia, FEAR prawie wszysko na maksa. Oczywiscie nie chce cie naciagac tak jak to robia na allegro i chcac grac na tej kartcie we wszystko na maksymalnych efektach bez przycinania, bedziesz potrzebowal mocnego sprzetu min 1 gb ramu, ja mialem bartona ponad 2,3 Ghz stabilnie na zwyczajnym wentku za 60 zl i plyte glowna na nf2. Plyte juz oddalem bratu, bartona sprzedalem tylko mi ta karta jeszcze zostala, a teraz przed wakacjami potrzebuje troszke kasy