logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór MP4 do 400zł z 2GB, AVI, USB, głośnikiem i radiem na prezent

krawczyk.a 18 Cze 2006 14:51 3315 8
REKLAMA
  • #1 2739754
    krawczyk.a
    Poziom 21  
    Ocena: 18
    Witam
    Mam do was ogromną prośbę, a mianowicie chciałbym kupić jakiś fajny MP4 z dużą pojemnością i takie tam... tak mniej więcej do 400zł.
    Może dokładniej wam wymienie co by musiał mieć ten MP4:
    1. Duża pojemność taka mniej więcej 2GB
    2. Możliwość odtwarzania filmów w formacie AVI w innych też może być ale ten format jest chyba najpopularniejszy :?:
    3. Musi mieć w sobie jakiś akumulatorek bo baterie odpadają :!:
    4. Ładowanie poprzez USB oraz możliwość ładowania ładowarką sieciową najlepiej jak by była w komplecie :D
    5. Oczywiście możliwość odtwarzania plików MP3 oraz zdjęć
    6. Wbudowany głośnik też by się przydał :D
    7. Radio oraz Dyktafon (no może dyktafon nie) tez by mógł mieć
    Proszę was o pomoc w wyborze i kupnie takiego MP4
    Na allegro jest tego tyle że głowa boli a ja na firmach tego typu sprzętu to zabardzo się nie znam :cry:
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2740862
    krawczyk.a
    Poziom 21  
    Koffboy napisał:
    http://www.allegro.pl/17378_mp4.html?id=17378&hide_categories_form=0&state=0&view=gtext&order=t&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=300&price_to=500&change_view=Poka%C5%BC

Własnie otym wspomniałem na końcu mojego postu!!
  • #4 2741151
    Koffboy
    Poziom 19  
    Ocena: 3
    Za taka cene nic firmowego nie kupisz popatrz sam czy jest wszystko to czego oczekujesz i tyle
  • REKLAMA
  • #5 2742717
    krawczyk.a
    Poziom 21  
    No to chociaż jakie firmy mi polecacie abym mniej więcej wiedział w którym kierunku szukać!
    A tak do 500zł. ?? Kupie jakieś MP4 dobrej firmy??
  • REKLAMA
  • #6 2749639
    krawczyk.a
    Poziom 21  
    A czy firma: Mpower jest dobrą firmą??
    Bo właśnie najwięcej tych odtwarzaczy MP4 jest tej wlaśnie firmy!
  • #7 2750033
    jawoks
    Poziom 20  
    Ocena: 50
    Ja tylko nie rozumiem po co komu sam odtwarzacz mp3, mp4... no może że ktoś lubi nosić to wszystko choć jest takie przysłowie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ;)

Ja bym sobie kupił telefon komórkowy np. ten:
    http://allegro.pl/item110659920_spv_c500_nowy_gw_bez_locka_menu_pol_sklep_w_wa_.html

do tego karta pamięci np. te :

http://www.allegro.pl/item109126666_transcend_mini_sd_1gb_80x_promocja_super_cena_.html

http://www.allegro.pl/item109466511_transcend_mini_sd_2gb_80x_do_najtaniej_od_reki.html

No i masz odtwarzacz mp4, avi, mp3 itd. zależnie jaki programik zainstalujesz... no i do tego telefon komórkowy, w którym można ciągle poszerzać jego możliwości przez instalowanie nowych programów ...
  • #8 2750277
    krawczyk.a
    Poziom 21  
    Ja wole jednak kupić ten odtwarzacz MP4 tylko nie wiem jakiej firmy!:cry:
    Czy ktoś pomoże mi doradzić??
    Telefon komórkowy już ma a takiego MP4 nie!:D
  • #9 2756170
    krawczyk.a
    Poziom 21  
    Czy ktoś mi pomoże?:cry:
    Prosze was bardzo aby ktoś pomógł mi doradzić

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest odtwarzacz MP4 do 400 zł z pamięcią około 2GB, obsługą formatu AVI, wbudowanym akumulatorem, ładowaniem przez USB i zasilaczem sieciowym, możliwością odtwarzania MP3 i zdjęć, wbudowanym głośnikiem oraz radiem, opcjonalnie dyktafonem. W dyskusji podkreślono, że w tej cenie trudno znaleźć sprzęt renomowanych firm spełniający wszystkie wymagania. Pojawiła się sugestia rozważenia telefonu komórkowego z funkcją odtwarzacza multimedialnego i rozszerzalną pamięcią, jednak autor preferuje dedykowany odtwarzacz MP4. Wspomniano markę Mpower jako popularną, ale nie oceniono jej jakości. Linki do ofert na Allegro wskazują na szeroki wybór urządzeń w przedziale cenowym 300-500 zł, jednak brak jednoznacznych rekomendacji konkretnych modeli.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA