logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki odtwarzacz MP4 do 200zł z AVI i dobrym wyświetlaczem?

rafciobp 07 Mar 2007 20:48 1984 3
REKLAMA
  • #1 3654575
    rafciobp
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam, zastanawiam sie nad kupnem odtwarzacza MP4 do 200zł, moze byc z allegro, najlepiej gdyby odtwarzal avi, i mial plynny dobrej jakosci obraz, jak ktos moze jakies polecic niech pisze, obecnie zastanawiam sie nad tym http://www.allegro.pl/item169387674_mp3_mp4_mp_samsung_2gb_czyta_avi_260000_kol_sklep_.html
    Dobrze by bylo gdyby mial głosnik, chociaz nie wiem jak one sie sprawuja, i mam pytanie odnsnie wywswietlacza czy na 2 calach, mozna juz sensownie cos ogladac?
  • REKLAMA
  • #2 3654959
    eden13
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Przereklamowany chiński szajs . Zapytaj sprzedawcy jaką to ma rozdzielczość ekranu (pewnie sam niewie ). Mój kumpel ma coś podobnego i osłonka z ekraniku juz mu wyleciała , słabą ma rozdzielczość . Jeśli chodzi o dźwięk z głośniczka to gra dobrze i czysto , na słuchawkach nie słuchałem . Nie polecam ci tego : badziewie i tyle pochodzi góra 2 lata.
  • REKLAMA
  • #3 3655844
    Tomo66
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    miałem taki plajer jak chcesz kupić
    i za 200 zł nic innego mp4 nie kupisz
    ale zastanów się czy na tak małym wyświetlaczu da się oglądać filmy?
    ja powiem że nie
    co do jakości dzwięku to nie jest za dobra jak podbijesz trochę bas to charczy tak strasznie ze nieda się tego znieść
    kup sobie lepiej mp3 jakiejś firmy lub uzbieraj jeszcze trochę na coś lepszego
    jeśli to twój pierwszy plajer to ci się nawet spodoba
    mi jako pierwszy się spodobał ale jak usłyszałem kolegi irivera u10 to mi się jakoś tak głupio zrobiło i postanowiłem pozbierać na coś lepszego i wybrałem meizu m6 i jestem bardzo zadowolony
    aha i jeszcze jedno na tych słuchawkach z mp4 nie da się słuchać byle szajs z rynku lepiej gra tak dolicz jeszcze z 80 zł na słuchawki a te z markowych grają nawet dobrze np cresyny w iriveze lub meizu
  • #4 3656745
    rafciobp
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    dzieki wielkie za odpowiedzi, zrezygnuje jednak z zakupu MP4 dzieki
REKLAMA