logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG Studiowrks 44i - migotanie i przebarwienia po uderzeniu klawiaturą

jacobs242 21 Cze 2006 12:39 879 3
REKLAMA
  • #1 2749699
    jacobs242
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Ostatnio przypadkiem puknąłem w monitor klawiaturą. Było to lekkie uderzenie, jednak coś sie rozwaliło. Na początku były jakieś zakłócenia, a teraz migota góra i boki. Na jednolitym kolorze (np. czerwonym) są przebarwienia (dla czerwonego - góra pomarańczowa, lewa strona różowa, prawa bordowa). Co się stało? Ile jeszcze ten monitor pociągnie? Naprawiać sie raczej nie opłaca , bo już sprzęt leciwy, chce tylko wiedzieć co padło.
    Pozdrawiam,
    Jakub

EDIT: jeszcze jeden objaw zauważyłem, mianowicie nieraz wydaje taki odgłos jak przy wyłączaniu, taki szum. Monitor się strasznie grzał, w zime mógł służyć za ogrzewanie :p
  • REKLAMA
  • #2 2749758
    Bogusław Gazda
    Poziom 27  
    Ocena: 8
    Zimne luty ,zimne luty i zimne luty:idea:
  • REKLAMA
  • #3 2750014
    jacobs242
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Cytat:
    Zimne luty ,zimne luty i zimne luty:idea:

czemu tak myślisz? ten monitor mam ok. 9lat i przeżył już wiele. Chyba zimne luty ujawniły by się wcześniej?
  • #4 2756326
    Adam700
    Poziom 22  
    Ocena: 61
    Ja mam samsung 400b tez 9. letniego i dopiero teraz cos sie zaczelo walic, obraz mi sie zwezal a jak go "zdrowo" uderzylem to bylo normalnie. Przelutowalem cala plyte bo powodem tego byly wlasnie zimne luty w kilku miejscach. Teraz dziala ok ale i tak jest juz do wymiany :(
REKLAMA