Witam po raz kolejny. Zagłębiając siecoraz bardziej w swój telefon (siemens S65) i w to co on może a czego nie, doszedłem do etapu odtwarzania na nim muzyki, czyli wykożystanie go jako playera. Poczytałem troche i szczeże powiedziawszy mam mętlik w głowie, jedni mówią że wystarczy wrzucićna niego program o nazwie "mp3go", inni, że wystarczy MP3 przerabiać na WAV 16kHz, 8bit czyli takie, jakie ten telefon jest w stanie odtworzyć, jeszcze inni serwują na tyle extremalne pomysły jak przerabianie MP3 na format 3GP... i co z tego rozumieć ??
Tak czy siak, jakby nie było nie ma playera, trzeba by było przełaczać ręcznie utwory, także generalnie prosze was o pomoc właśnie z tym "mp3go"... jest to dosyć kuszący temat, myśle że warto się pomęczyć, tym bardziej że w moim przypadku wszystko widzi telefon tylko nie program V_Klay którym można wrzucac patche... dziwne, ale dojde i do tego. Także jak to jest ?? Czy S65 może posłużyć jako player muzyki i w jaki sposób to ma zadziałac ?? Z góry dziękuje Wam wszystkim za odpowiedź. Pozdrawiam
Tak czy siak, jakby nie było nie ma playera, trzeba by było przełaczać ręcznie utwory, także generalnie prosze was o pomoc właśnie z tym "mp3go"... jest to dosyć kuszący temat, myśle że warto się pomęczyć, tym bardziej że w moim przypadku wszystko widzi telefon tylko nie program V_Klay którym można wrzucac patche... dziwne, ale dojde i do tego. Także jak to jest ?? Czy S65 może posłużyć jako player muzyki i w jaki sposób to ma zadziałac ?? Z góry dziękuje Wam wszystkim za odpowiedź. Pozdrawiam