Przejrzałem forum i internet. Zawsze nim napisze, sam na własną rękę szukam i w ostateczności pisze na forum. Nie zmieniam nic w w laptopie. Zgrałem jedynie zawartość biosu do pliku i próbowałem z plikami o których pisano na forum. Te pliki nie zadziałały na moim laptopie. Kiedy zaprogramowałem ponownie kość biosu zgranym wcześniej plikiem laptop dziwnie się uruchomił i wyświetla mi jedynie przez sekunde ekran powitalny, a następnie coś takiego:
**** MANUFACTURING MODE: LEVEL [67] ****
Pres Fn-X to return the system to normal running mode.
Laptop nie reaguje na klawiaturę, można go tylko wyłączyć.
Może ma ktoś oryginalny bios do takiego modelu laptopa. lub może zgrać ze swojego. Interesuje mnie wersja LCP-15 lub LCP-16 Może też być jakakolwiek typu LCP oby była w formacie bin do wgrania przez programator. Wersje LCPI nie działają u mnie.
Pozdrawiam
Dodano po 14 [minuty]:
Wielkie podziękowania dla PitD. Dziękuje za pomoc, wystawiony prze Ciebie plik z zawartością biosu zadziałał na moim laptopie.
Bardzo się ciesze z pomocy, a głownie z tego, że trafnie odczytałeś mój wpis na forum i o jaki mi bios chodziło, profesjonalne podejście z Twojej strony. Jeszcze raz dziękuje, może kiedyś będę mógł w jakimś temacie pomóc Tobie, polecam się.
Pozdrawiam