deboo napisał: mówiłem to wielokrotnie ale nikt mnie nie słuchał płyty asrocka sie kupuje co najwyżej do prac biurowych choć i nawet mojemu najgorszemu wrogowi bym nie polecił...ale jak chcecie sie bawić w Asrocki to nie dziwcie sie że takie fazy wam sie dzieją miałęm asrocka na NF2 na socket A wywalała mi bluescreeny system był zmulony jak nic nawet format nie pomógł......także AS-Rock czyli jak kamień jak sama nazwa brzmi...i zaczniecie mi mówić zaraz że sa to porzadne płyty oni właśnie z asrocka zwabiają jakimiś bajerami np 2 sloty 1 agp 2 pci-e leszcz kupuje i buja sie z shitem...lepiej dopłacić 100zł i kupić coś innego widziałem na allego na tem sam socket MSI z NF4 1 slot AGP 1 slot PCI-E za jakieś 300zł...a nawet chyba taniej juz niepamiętam...
Asrocki nie sa wcale takie zle, ja mam epoxa na nf2 i asrocka na sisie obie pod sockA i jak sie okazuje roznica w wydajnosci jest pomijalnie mala, w granicy bledu. Jakosc wykonania asrocka jest bardzo dobra. Nie wiem, byc moze te nowe plyty to rzeczywiscie kaszana, ale ja bym najpierw jeszcze powalczyl ze sterownikami, bo te wyniki są naprawde zbyt niskie, zeby to byla wina kiepskiej jakosci sprzetu.