Mam problem z tym telefonem. Juz dostaje k....cy, nie moge nawiazac polaczenia z kompem przez kabel. Telefon dostalem od siostry, wczesniej wszystko bylo ok, laczyl sie przez kabel usb i normalnie mozna bylo wszystko zgrywac. Jakis czas temu siostra kupila sobie innego se i tego dala mi. I telefon juz sie nie laczy z kompem. Probowalem juz doslownie wszystkiego: ustawienia portow, czyscilem styki, sprawdzalem juz chyba wszystkie dostepne programy do przesylania plikow, kupilem kabel pod com'a i nic ;( Oddalem telefon do serwisu i dzisiaj do mnie wrocil, w opisie naprawy jest napisane: naprawa interfejsu, telefon jak sie nie laczyl z kompem tak nie laczy sie nadal. Nic nie naprawili. Oczywiscie telefon jest sprawny, przesylalem pliki (w dwie strony) miedzy moim a innym SE przez podczerwien, ale za cholere nie wykrywa go komp, inny egzemplarz (kumpla k300i) wykrywa bez problemu. Czy ktos moze mi pomoc ? Bo juz nie wiem co moze byc grane.
-------------
np uzywajac programu MyPhoneExplorer podlaczam tel i biore "polacz", wskaznik idzie do polowy i wyskakuje blad: "nie mozna zidentyfikowac telefonu". program i kabel sa dobre bo inny egzemplarz k300i dziala ok. dzisiaj przeczyscilem styki na zewnatrz ale i tez te w srodku komory, miedzy gniazdem a plyta. nie mam pojecia co jest nie tak. pomozcie, prosze
-------------
np uzywajac programu MyPhoneExplorer podlaczam tel i biore "polacz", wskaznik idzie do polowy i wyskakuje blad: "nie mozna zidentyfikowac telefonu". program i kabel sa dobre bo inny egzemplarz k300i dziala ok. dzisiaj przeczyscilem styki na zewnatrz ale i tez te w srodku komory, miedzy gniazdem a plyta. nie mam pojecia co jest nie tak. pomozcie, prosze