logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ford 5000 RDS-EON – jak odczytać lub potwierdzić kod radia przed odłączeniem aku

Mariusz.Mysza 30 Cze 2006 00:02 5197 1
REKLAMA
  • #1 2776512
    Mariusz.Mysza
    Poziom 2  
    cześć!!

Muszę odpiąć akulmator i chciałem się dowiedzieć czy mogę jakoś wczesniej (jak radio jeszcze chodzi), sprawdzić czy kod mam OK?
    Kod mam napisamy trochę nie wyraźnie i nie jestem pewiem jednej cyfry (0 czy 6), nie jestem też pewiem czy kod nie jest całkowicie błędny (zmyślony).

Czy jak już podepnę aqu to kod mam wprowadzać na załączonym aucie (gdzieś coś takiego przeczytałem)?

MM
  • REKLAMA
  • #2 2776626
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Owszem, można to sprawdzić ale tylko pod warunkiem że radio nie było grzebane. Niestety ale tutaj nie pozwalam na podawanie numerów seryjnych celem policzenia kodu. Serwis Forda napewno Ci pomoże jeśli radio jest oryginalne w tym aucie w przypadku gdyby kod był zły ale nie kombinuj z wielokrotnym wpisywaniem, po 10 złym kodzie masz blokadę LOCK10 którą jeszcze łatwo ominąć ale po następnych trzech próbach serwisowych już tylko kilka osob w Polsce to rozblokuje i napewno Cię za to nieźle wykasują.

SławeK
REKLAMA