logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola C139 padła. Czy da się ją uruchomić ?.

kolbi 09 Lip 2006 23:30 1647 5
REKLAMA
  • #1 2805998
    kolbi
    Poziom 16  
    Ocena: 44
    Witam mam taką motorole, trochę nie typowa ale tak, wgrałem polaka i było ok motorola działała potem zabrałem się za simlocka, wgrałem (teoretycznie) odpowiedni plik, motorola po tym zabiegu już nie wystartowała teraz jest całkiem martwa, zachowuje się jak bez baterii, czy taką motorole da rade jeszcze jakoś uruchomić ?.Wszystko wgrywałem programem DmToll.

Motorola padła jak wgrałem to
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic420565.html?highlight=
  • REKLAMA
  • #2 2806106
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    bylo juz o tym, jakbys wgral plik flasza E86.0.0.06.m0 i jezyk LPE_C115_T8b_002.m0 to simlocka by nie bylo i mialbys polski jezyk...Teraz musisz wgrac full, flex i lang dmtoolem...
  • REKLAMA
  • #3 2809970
    kolbi
    Poziom 16  
    ok thx, poszukam tego, ja czytałem sporo postów, ale nic nie znalazłem, próbowałem coś tam wgrywac ale dmtool nie rusza bo, telefon nie daje sygnału po naciśnieciu power i dmtool nie odpala.

No i próbowałem ale dmtoll jak pisałem nie rusza, czerwona słuchawka nie działa, a skąd wziąść tego full flascha do c139 przekopałem wszystko i nie ma, nawet od 115 próbowałem wgrać też nic .Gdyby ktoś wiedział co z tym fonem zrobić poza wrzuceniem do kosza to prosze o pomoc.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2810320
    gdeco
    Poziom 18  
    Ocena: 60
    A bateria ile ma V?
  • #6 2811687
    kolbi
    Poziom 16  
    Już ok zamykam temat, nie wiem dlaczego tak się stało, rozwiązanie to było odpalić poprostu dm tolla i zamiast power bo power nie działał wyjąść baterie właczyć pod zasilacz i wsadzić baterie dmtool po tej kombinacji ruszył wgrał co trzeba i znowu śmiga.
REKLAMA