logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Golf II 1991 1.3 benzyna+gaz - przekaźnik a działanie pompy paliwa

Vader17 15 Lip 2006 19:15 823 3
REKLAMA
  • #1 2822838
    Vader17
    Poziom 2  
    potrzebuje pomocy i to w miare szybko. mam golfa II z 1991 1.3 benzyna+gaz. wyjechałem z domu i stojąc na stacji benz. wyjąłem przekażnik bo zwiszały mi się kirunkowskazy. prawdopodobnie pomyliłem sie i wyciągłem zły bo po włożeniu go przestała mi iść pompa paliwa. niewim co sie stalo czy moze to byc wina komputera? pomóżcie!
  • REKLAMA
  • #2 2823198
    Bzyczek999
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 25
    jesli przed wyciągnięciem działało to powinno i teraz działac. bo tam przekaźnika inaczej nie włożysz, zgadza się. a przekaxnik załącza sie przy przekręceniu kluczyka od stacyjki???
  • REKLAMA
  • #3 2824717
    Vader17
    Poziom 2  
    po przekręceniu kluczyka w stacyjce normalnie powinna zaczac dzaiłac pompa a tu cisza. auto nie pali podpiałem pompe na krótko i działa i teraz nie wiem czy to moze byc wina komputera czy mam jakies zwarcie na instalacji.

Dodano po 2 [minuty]:

po przekreceniu kluczyka przekaznik załacza sie. masz jakiś pomysł co jest grane?
  • #4 2824730
    gumiś_rzesz
    Poziom 25  
    Ocena: 165
    może zepsułeś przekażnik może noga od niego wpadła Ci do środka jak był juz wypalony
REKLAMA