logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

se t610- nietypowy problem z ładowaniem i włączeniem

dubel 17 Lip 2006 18:46 1145 4
REKLAMA
  • #1 2828438
    dubel
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Problem polega na tym że przy włączaniu tel czasami słychać dzwięk (standardowy dźwięk uruchamiania) ale na ekranie nic się nie wyświetla.
    Po podłączeniu do ładowarki zaświeca się klawiaturka i na niepodświetlonym ekranie (widoczne tylko pod światło) widać napis "tylko ładowanie" po chwili napis znika i pojawia się "błąd ładowania odłącz ładowarke". Kiedyś też to miało miejsce jak całkowicie wyładowałem baterie (tel sam się wyłączył) lecz po kilku próbach wyjmowania baterii włączył się i działał poprawnie aż do teraz gdy znowu całkowicie wyładowałem baterie. Acha telefon kiedyś upadł i podejrzewam że to od tego się zaczeło. Trudno dokładnie opisac ten problem ale mniej więcej tak to wygląda. Może ktoś mi podpowie na czym moze polegać ta usterka?
  • REKLAMA
  • #2 2828497
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    albo zimne luty albo uszkodzony LCD albo soft do wymiany to może byćwszystko ale ja bym bardzije staiwał na zimne luty pod BGA
  • REKLAMA
  • #3 2829072
    dubel
    Poziom 11  
    Chyba się zrobiło jeszcze gorzej. Na włączanie telefon wogóle nie reaguje a jak podłącze ładowarke to zaświeca się dżojstik na czerwono i nie ma zadnej reakcji. Da się to wogóle naprawić?
  • REKLAMA
  • #4 2829551
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    Zobacz czy ma komunikacje z PC, zapodaj mu flasha, ew. HA w dlon i pojechał ;)
  • #5 2830227
    dubel
    Poziom 11  
    Dzięki za pomoc ale chyba i tak będe musiał odwiedzić jakiś serwis bo sam raczej nic już nie poradze.
REKLAMA