logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens CFX65 - Gdzie znaleźć polski firmware do tego modelu?

balar 17 Lip 2006 23:30 1917 8
REKLAMA
  • #1 2829376
    balar
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Witam moze ma ktos polski flesh do tego modelu!!??
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2829530
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    Langpack v10 do tego LG ponizej, wgrywalem na v12 i smiga bezbolesnie ;)
    Załączniki:
    • CFX-65_CFX65_LG3_v10_lng_PL.rar (407.36 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #3 2830002
    balar
    Poziom 16  
    Wielkie dzieki za flesha ale powiedz mi czym to wgrywasz??
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2830132
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Vygisem, mozesz chociazby wersja z niespodzianka ;)
  • #5 2830138
    balar
    Poziom 16  
    A masz pelnego vigisa do tego czy jakims unlegalem sie zadowalasz bo jak tak to przeslal bys cos takiego!!:)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #8 2832453
    balar
    Poziom 16  
    morgan_exe, leon.euro wiellie dzieki za vigisa bardzo sie sprzyda!! A powiedzcie mi jeszcze bo zainstalowalem go bez problemu i mam taki niewielki problem poniewaz gdy chce zeby vigis zczytal bi telefon wyskakuje mi ze zczytuje i komputer sie reztartuje !!:( Prubowalem tez na 2 kompie i tam znow wyskakiwala plansza ze pamiec domysla przekroczona!!:(

Oby dwa systemy to XP

Powiedzcie mi czy mieslisie taki problem i na jakim systemie macie zainstalowane tego wigisa!!??
  • #9 2833295
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ten blad wyskakiwal w pierwszej wersji vygisa z niespodzianka, zainstaluj tego ode mnie i bedzie po klopocie ;)

pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano polskiego firmware (flash) do modelu Siemens CFX65. W odpowiedziach pojawiła się sugestia użycia langpacka v10 przeznaczonego dla LG, który działał również na wersji v12. Do wgrywania firmware polecano program Vygis, w tym wersję „bugfixed” z niespodzianką, dostępne również w formie pełnej wersji (crack). Użytkownik napotkał problemy z odczytem telefonu przez Vygis, objawiające się restartem komputera lub błędem przekroczenia pamięci domyślnej na systemie Windows XP. Rozwiązaniem było zainstalowanie poprawionej wersji Vygisa, która eliminuje te błędy. Linki do programów i firmware udostępniono na serwerach Rapidshare i innych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA