Witam, mam problem z komputerem, czasami sam się resetuje lub też po prostu zawiesza totalnie (pomaga dopiero twardy reset). Komputer przetestowałem różnymi programami typu prime95, memtest itp. i nic nie wykryło błędów. Temperatury też wyglądają raczej dobrze procek maks.39st. grafika. do 62st.C , dyski do 42st. temperatury uzyskane na obciążonym systemie. Czasami system działa poprawnie nawet 2h a czasm po 5min od włączenia następuje reset. Może ktoś miał podobny problem. Dodam ze ja podejrzewam jeszcze kartę sieciową, w momencie kiedy podłączam do niej kabel sieciowy komputer sam się zaczyna uruchamiać-z tym jeszcze się nie spotkałem szczerze mówiąc. Przy odłączonym kablu sieciowym komputer chodził pod obciążeniem pime95, włączonym winampie, filmie i autocadzie przez 1,5h i nic się nie diząło. Proszę o pomoc z czym może byc problem, a jeżeli to karta siecoiwa to dlaczego, na innym kompie działa prawidłowo. Dodam ze na płycie jest zintegrowana sieciowka z tym ze jej nie używam bo mam neta przypisanego do danego mac sieciówki.