Mam mały problemik z komputerem, jak gram w obojętnie jaką grę komputer sam mi się resetuje. A czasami jest tak że nie muszę grać a mi sie uruchamia ponownie. Jak loguję się do windy wyskakują mi błedy. System jest świeżo postawiony WIN XP z SP2. To samo dzieje się na wersji Home Edition.
To się działo na starym jak i na nowym sprzęcie, wymieniłem płyte główną, grafikę, procesor, zasilacz no i ramy, został tyko dysk twardy, klawiatura, myszka i kabel zasilający, obudowa oraz monitor. Myślałem więc że to jest wina dysku, ale pozyczylem dysk od kumpla i na nim dzieje się to samo!! Tepmeratura na procesorze dochodzi do 46 stopni (radiator jest posmarowany pastą termoprzewodzącom). Komputer podpiety jest do listwy, ale jak podłącze go bezpośrenio do kontaktu jest to samo. Odpiołem wszytkie kabelki od płyty głównej tzn od głośniczka powera i reseta, uruchomiłem go na sucho i jest to samo.
Oto co mam:
Procesor : Intel P4 2.8GHZ S775 1MB CACHE
Płyta główna: Gigabbyte GA-8N-SLI S775
Grafika: ATI RADEON X 1600 PRO 256DDR2/ 128BI
Pamięć: KINGMAX 512MB DDR2/ 667MHZ
Zasilacz: I-BOX ATX400W
Monitor: SONY TRINITRON MULTISCAN E220
Nagrywarka Liteon SHW- 160P6S
Dysk twardy: WD1600
POMóżCIE bo ja już nie mam pomysłu.
To się działo na starym jak i na nowym sprzęcie, wymieniłem płyte główną, grafikę, procesor, zasilacz no i ramy, został tyko dysk twardy, klawiatura, myszka i kabel zasilający, obudowa oraz monitor. Myślałem więc że to jest wina dysku, ale pozyczylem dysk od kumpla i na nim dzieje się to samo!! Tepmeratura na procesorze dochodzi do 46 stopni (radiator jest posmarowany pastą termoprzewodzącom). Komputer podpiety jest do listwy, ale jak podłącze go bezpośrenio do kontaktu jest to samo. Odpiołem wszytkie kabelki od płyty głównej tzn od głośniczka powera i reseta, uruchomiłem go na sucho i jest to samo.
Oto co mam:
Procesor : Intel P4 2.8GHZ S775 1MB CACHE
Płyta główna: Gigabbyte GA-8N-SLI S775
Grafika: ATI RADEON X 1600 PRO 256DDR2/ 128BI
Pamięć: KINGMAX 512MB DDR2/ 667MHZ
Zasilacz: I-BOX ATX400W
Monitor: SONY TRINITRON MULTISCAN E220
Nagrywarka Liteon SHW- 160P6S
Dysk twardy: WD1600
POMóżCIE bo ja już nie mam pomysłu.