witam , mam banalny problem ,mianowicie wgrałem polaka do c115 ale po włączeniu jest węgierski (chyba) czy jest jakis kod do ustawienia polskiego ,z góry dzieki
szczerze powiedziawszy nie spotkalem sie z takim przypadkiem, ze po wgraniu t8b nie bylo w telefonie PL...
Przychodzi mi do glowy wgranie fulla, flexa FFE_C115_1Z_113.m0 lub FFE_C115_20_113.m0 (flexy zgodne z langiem t8b) i langa t8b, ale moze to zly kierunek myslenia...
witam.jeśli masz dalej kłopot z językiem,podpowiadam. oczywiście ten typ telefonu.trochę czasu go mam .niezawodny
podaję kolejne czynności na klawiszach i wyświetlaczu
ustawienia /wybór /inne ustawienia/klawisz"strzałka do góry/ustawienia
początkowe/ wybór/ ustawienia początkowe/strzałka do góry/ język/
wybór/ strzałka dolna/wyjdż
myślę że powinno się udać, ćwiczyłem parę razy ze skutkiem pozytywnym
pozdrawiam
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Problem dotyczy ustawienia języka polskiego w telefonie Motorola C115 po wgraniu pliku językowego (lang) w wersji T8b. Po instalacji pojawia się język węgierski, a użytkownik nie może znaleźć opcji zmiany języka w menu telefonu. Sugerowano, że mogła zostać wgrana niewłaściwa wersja języka lub oprogramowania (flex), np. FFE_C115_1Z_113.m0 lub FFE_C115_20_113.m0, kompatybilna z langiem T8b. Próbowano również kodu serwisowego *#0048# do zmiany języka, jednak bez skutku. Ostatecznie podano instrukcję nawigacji w menu telefonu: Ustawienia → Wybór → Inne ustawienia → Klawisz "strzałka do góry" → Ustawienia początkowe → Język → Wybór → Strzałka w dół → Wyjdź, co pozwala na zmianę języka na polski. Telefon Motorola C115 jest uznany za niezawodny, a metoda ta była testowana z pozytywnym rezultatem. Wygenerowane przez model językowy.