Mam kompa ze zintegrowana karta Intel 82815.... no i cóż do gier karta to to nie jest. Nawet po ściągniećiu sterowników z obsługą Open GL, nie imponuje ona szybkościa. Nie mam gnaizda AGP na plycie, ale w domu siedzi mi stary akcelerator graficzny firmy 3Dfx Vodoo (chyba nie tak sie pisze ale to nic ...) I z 4 MB pamieci. Jest on pod PCI.
No i mam dylemat czy wsadzenie takiego akceleratora ma wogule jeszce jakis sens ??? czy przyspieszy to wyswietlanie gier, a przedewszystkim poprawi kompatybilnosc ich (bo Intel 82815 raczej nie jest wpierany przez gigantow od gier).
Intel 82815 mam miec 32 MB pamieci ale na chipsecie nie ma nawet jednego radiatora ogolnie karta do windowsa a nie gier wiec z tad moje pytanie. Pozdro
Proszę poprawić błędy.
[jankolo]
No i mam dylemat czy wsadzenie takiego akceleratora ma wogule jeszce jakis sens ??? czy przyspieszy to wyswietlanie gier, a przedewszystkim poprawi kompatybilnosc ich (bo Intel 82815 raczej nie jest wpierany przez gigantow od gier).
Intel 82815 mam miec 32 MB pamieci ale na chipsecie nie ma nawet jednego radiatora ogolnie karta do windowsa a nie gier wiec z tad moje pytanie. Pozdro
Proszę poprawić błędy.
[jankolo]