logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C60 - jak naprawić telefon po przerwanym flashowaniu SWUPem?

kompek 31 Lip 2006 23:33 975 5
REKLAMA
  • #1 2868507
    kompek
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam!
    Mam problem z telefonem Marki Siemens C60. Otóż miałem już wcześniej z nim kłopoty, siadał soft, po czym dawałem rade go postawić na "nogi" i tuningować, robiłem to programem Freia, a tuning VKlay. Niestety raz pokusiłem się na zmianę softu na stabilniejszą 27 ale SWUPem, niestety w trakcie zawiesił mi się komputer, coś koło 40% no i po tym nie mogłem go już obudzić w żaden sposób. Czy da się go jeszcze jakoś naprawić? Jeżeli ktoś wie jak i ma odpowiednie pliki do tego potrzebne to prosiłbym o pomoc! Chciałbym jeżeli to możliwe by ktoś opisał mi krok po kroku jak i co zrobić. Pomocnych nagrodzę tradycyjnym punktem.
    Z góry dziękuję za pomoc i uwagę!

Pozdrawiam!!!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2869052
    harryo
    Poziom 16  
    Witam
    Jeśli nie możesz sie zkomunikowac z zadnym programem to kosc flash do wymiany, niestety lipne te pamieci.
    pozdr.
  • REKLAMA
  • #4 2871138
    kompek
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    No przepraszam bardzo, napisałem że flashowałem go programem Freia 9. Teraz w ogóle na to nie reaguje, program robi wszystko jak dawniej ale przed tem telefon budził się i działał poprawnie, a teraz nic, jakby nie było w nim baterii, choć ta jest naładowana. A co do tej pamięci, to opłaca się wymieniać? I czy to napewno to? Co i jak mam robić teraz?
  • REKLAMA
  • #6 2871401
    cu2re
    Poziom 12  
    zanies do jakiegos komisu za 15 zl wgraja ci soft a jak sie nie da to za 10 moze odkupia
REKLAMA